Γυναίκα έψαχνε να βάλει βενζίνη σε Tesla! (+video)

Όσοι αγαπάμε τα αυτοκίνητα και έχουμε τρέλα με νούμερα επιδόσεων, αποδόσεων και λοιπών τεχνικών χαρακτηριστικών, μπορούμε ακόμα και από τη ζάντα να καταλάβουμε ποιο μοντέλο έχουμε μπροστά μας. Βέβαια, δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν απέξω κι ανακατωτά μάρκες, εκδόσεις, κινητήρες και τα συναφή. Άλλο αυτό, όμως, κι άλλο να παλεύεις να βάλεις βενζίνη σε Tesla.

Όσο άσχετος κι αν είσαι, δεν γίνεται. Κάτι θα σου δώσει να καταλάβεις πως τα πράγματα είναι αλλιώς, οδηγώντας ένα Model 3, Model Y, Model S ή Model X. Κυριότερα,  η απουσία θορύβου από τον κινητήρα. Η ένδειξη στον πίνακα οργάνων, που απεικονίζει ποσοστό % για την ενέργεια, μπορεί να μπερδευτεί από το άπειρο μάτι με μπάρα για καύσιμο, αλλά και πάλι δύσκολα να τύχει κάτι τέτοιο. Πάνω από όλα, όμως, ειδικά αν είσαι νέος και ασχολείσαι με τα social media, θα πρέπει να είσαι πέρα για πέρα στον κόσμο σου για να μη γνωρίζεις τι εστί Tesla, ηλεκτροκίνηση και Elon Musk.

Δυο κοπέλες μπήκαν με ένα Model 3 σε πρατήριο υγρών καυσίμων αγνοώντας πως το αυτοκίνητο δεν θέλει βενζίνη, αλλά ρεύμα. Κατέβηκαν, κυρίες, και άρχισαν να ψάχνουν την τάπα, η οποία προφανώς δεν υπήρχε πουθενά. Ο οδηγός που τράβαγε το video αποφάσισε να παρέμβει, ενημερώνοντας τις νεαρές πως το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό και πρέπει να συνδεθεί σε πρίζα, προκειμένου να ανεφοδιαστεί. Τους δείχνει, μάλιστα, τόσο την υποδοχή φόρτισης, όσο και το βύσμα. Παρόλα αυτά, όπως βλέπουμε στο τέλος των πλάνων, εξακολούθησαν να ψάχνουν τρόπο για παροχή βενζίνης στο εμπρός πορτμπαγκάζ, βάζοντας εν τέλει στο στόχαστρο το δοχείο με το υγρό των υαλοκαθαριστήρων!

Get it on Google Play Download on the App Store