Γυναίκα μπήκε κατά λάθος σε πίστα! (+video)

Η σχέση των γυναικών με το αυτοκίνητο και την αίσθηση προσανατολισμού ειδικότερα, μας έχει χαρίσει πολλές ιστορίες. Στην πιο πρόσφατη, μια 29χρονη Βραζιλιάνα μπερδεύτηκε και μπήκε κατά λάθος σε πίστα!

Διαβάστε επίσης: Αποζημίωση 300.000 ευρώ για πόζες σε Ferrari!

Οι αγωνιζόμενοι στο Mercedes-Benz Challenge είδαν, προς τεράστια έκπληξή τους, δίπλα στα αυτοκίνητά τους έναν παρείσακτο. Τη στιγμή που ο αγώνας διεξάγονταν κανονικά, ένα Mini Cooper S εμφανίστηκε από το πουθενά μέσα στην πίστα! Για καλή τύχη όλων, το βρετανικό μικρό μπήκε σε σημείο που είχε αρκετό πλάτος και στο πλάι της χάραξης, οπότε οι οδηγοί είχαν το περιθώριο να αντιδράσουν. Οι υπεύθυνοι έβγαλαν κατευθείαν το αυτοκίνητο ασφαλείας, μέχρι η οδηγός του Mini να ξαναβρεί το δρόμο της και να απομακρυνθεί από το σιρκουί του Interlagos. Τι συνέβη;

Η Renata Monti συμμετείχε σε ένα drag event δίπλα στην πίστα της F1, σε βοηθητικές εγκαταστάσεις. Κανονικά θα ήταν θεατής, όμως -όπως δήλωσε η ίδια- ενθουσιάστηκε όταν είδε δυο άλλες γυναίκες να τρέχουν και αποφάσισε να μπει κι αυτή στο παιχνίδι. Αν αναρωτιέστε το πώς κατάφερε να τρέξει χωρίς να έχει δηλώσει συμμετοχή πριν, πήρε τη θέση ενός φίλου του συντρόφου της, που εγκατέλειψε. Αφού ολοκλήρωσε την κόντρα της (δεν διευκρινίζεται αν κέρδισε ή έχασε) έψαξε να βρει την έξοδο του drag strip. Με κάποιον τρόπο κατάφερε να χαθεί και, πριν καταλάβει τι είχε συμβεί, βρέθηκε σε τελείως διαφορετικό χώρο και με τουμπανιασμένες Mercedes να περνάνε δίπλα της!

Δείτε ακόμα: Γυναίκα οδηγός «απογείωσε» BMW M4 (+video)

Τελικώς, απομακρύνθηκε από την πίστα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Η Ομοσπονδία Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο διενεργεί έρευνα για τα αίτια του ασυνήθιστου συμβάντος.

Get it on Google Play Download on the App Store