Honda Civic 1.5 λτ. του 1994 για βιτρίνα

Ένα από τα μακροβιότερα ονόματα στο χώρο της αυτοκίνησης αλλά και από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα παγκοσμίως, είναι το Honda Civic. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1972, ενώ πριν από λίγο καιρό έκανε την εμφάνισή της η ολοκαίνουργια 11η γενιά του. Μεταξύ αυτών, το 5ης γενιάς Civic ήταν από τα πιο πετυχημένα εμπορικά, ενώ κάποια από αυτά ακόμα κυκλοφορούν στους δρόμους.

Ωστόσο για να βρει κανείς ένα τέτοιο σε καλή κατάσταση και ειδικά σαν να είναι καινούργιο, είναι μάλλον εξαιρετικά σπάνιο μιας και μετράει τρεις δεκαετίες (κατασκευάστηκε μεταξύ 1991 έως 1995). Το εικονιζόμενο Civic 1.5 Sedan φαίνεται να είναι η μοναδική περίπτωση προς πώληση, αφού δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εξωτερικά και στο εσωτερικό του. Είναι πρώτο χέρι ταξινομημένο τον Φεβρουάριο του 1994 και έκτοτε έχει οδηγηθεί για μόλις 21.064 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αγγελία δεν έχει καθόλου σκουριές, είναι πλήρως συντηρημένο και φέρει νέο ιμάντα, λάδια, φίλτρο λαδιού, ρεζερβουάρ, νέα μπουζί κ.λπ.

Το βαθύ κόκκινο χρώμα του κομψού σχεδιαστικά τετράθυρου αμαξώματος των 4,4 μ. μήκους γυαλίζει από άκρη σε άκρη, δίχως να εμφανίζει φθορές. Εντυπωσιακή είναι και η κατάσταση που έχει διατηρηθεί και το εσωτερικό του, με το τιμόνι, το ταμπλό, τα καθίσματα και τα επιμέρους χειριστήρια να μοιάζουν λες και δεν τα έχει αγγίξει κανείς.

Την κίνησή του αναλαμβάνει to 1.500άρι μηχανικό σύνολο των 90 ίππων και 119 Nm ροπής, συνδυαζόμενο με αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων. Όσο για την τιμή που ζητείται από τον ιδιώτη κάτοχό του, ανέρχεται στο ποσό των 4.999 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store