Η ατραξιόν της Λήμνου είναι αυτό το ταξί! (+video)

Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο ηφαιστειογενές νησί γεμάτο φυσικές ομορφιές, υπέροχες παραλίες με καθαρές θάλασσες και είναι το κατάλληλο μέρος για όσους θέλουν να ησυχάσουν στις διακοπές τους και να νιώσουν την απόλυτη χαλάρωση. Όσοι έχετε ταξιδέψει στη Λήμνο ή έχετε σκοπό να πάτε το καλοκαίρι, τότε σίγουρα θα έχετε δει ή αποκλείεται να σας περάσει απαρατήρητο το εικονιζόμενο ταξί.

Δείτε ακόμη: Ο πιο… άτυχος οδηγός ταξί είναι Έλληνας!

Αναγνώστης, μας έστειλε τις φωτογραφίες που βλέπετε με το φαντασμαγορικό αυτό ταξί. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκαμε ότι αυτό το VW Passat με τις πάρα πολλές προσθήκες στο αμάξωμα αλλά κυρίως στο εσωτερικό, ανήκει στον κ. Δημήτρη Αμπελώμο και εδρεύει στην πιάτσα των ταξί Μυρίνας.

Εξωτερικά διακρίνονται οι μπλε ζάντες αλουμινίου, τα φώτα LED εμπρός, το φωτιζόμενο σήμα της VW, ένα διαμάντι στο καπό και κάποιες ακόμα προσθήκες. Όμως η καμπίνα του είναι πραγματικά… όλα τα λεφτά! Οθόνες στα προσκέφαλα και στην κεντρική κονσόλα, ψυγείο στο κέντρο του πίσω καθίσματος, σαμπάνια με ποτήρια, τραπεζάκια, δερμάτινες επενδύσεις και διάφορα ακόμη διακοσμητικά, το έχουν κάνει πραγματικά αγνώριστο.

Δείτε ακόμη: Μοναδικό ελληνικό ταξί Toyota Avensis AMG!

Παρακολουθείστε και το παλαιότερο βίντεο από τη συνέντευξη στο LimnosReport.gr (από το 10:39 και μετά, όπου αναφέρεται για το ταξί):

Get it on Google Play Download on the App Store