Η ιδιαίτερη Mercedes G500 4×4 του Jon Olsson (+video)

O Jon Olsson είναι γνωστός για την τρέλα του, η οποία εκφράζεται κυρίως μέσα από τις τετράτροχες δημιουργίες του. Το νέο του «παιχνίδι» λοιπόν είναι μία Mercedes G500 4×4². Μάλιστα το έχει βαφτίσει κιόλας, με το όνομα «Lord Hans», ενώ το έχει υποβάλλει σε διάφορες τροποποιήσεις ανάλογα με τα κέφια του.

Δείτε ακόμη: Πετσοκόβοντας μία Mercedes G-Class για να γίνει cabrio… (+video)

Την προηγούμενη χρονιά του είχε πετσοκόψει την οροφή για να μπορεί να παρκάρει σε εξαιρετικά στενούς χώρους, όπως έκοβε τις βόλτες του στο Μονακό. Φέτος το G500 αναδιαμορφώθηκε για ακόμα μια φορά σύμφωνα με τα γούστα του Jon. Κι ενώ μπορεί χωρίς οροφή το αυτοκίνητο να ήταν ευάερο κι ευήλιο, εν τούτοις δεν ήταν πρακτικό. Για το λόγο αυτό οδηγήθηκε σε ένα βελτιωτικό οίκο, όπου εκτός των άλλων φρόντισαν να του τοποθετήσουν μια υφασμάτινη οροφή, ώστε να μπορεί να οδηγηθεί ακόμα και με όχι και τόσο ιδανικές συνθήκες. Επιπλέον, το αυτοκίνητο βάφτηκε εκ νέου σε ένα λευκό χρώμα, ενώ έβαψαν και τα ελατήρια.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται… αγριεμένο το Audi RS4-R της ABT

Σειρά έπειτα είχε το μοτέρ. Κανονικά από το εργοστάσιο, η G500 κινείται από έναν twinturbo κινητήρα με απόδοση 422 ίππους. Όμως στο αυτοκίνητο του Olsson οι εκτεταμένες μηχανικές βελτιώσεις, έχουν εκτοξεύσει την ισχύ στους 850 ίππους. Κερασάκι στην τούρτα, το θορυβώδες τελικό!

Απολαύστε το video με το Vlog του Olsson και δείτε τι έχει τραβήξει αυτό το μοντέλο της Mercedes!

Get it on Google Play Download on the App Store