Η ινδο-ιαπωνική Aventador των 28.500 ευρώ!

Η απόκτηση μιας Lamborghini Aventador για τους περισσότερους εξ ημών αποτελεί όνειρο απατηλό και θερινής νυκτός μαζί. Ακόμα και η Ducati Diavel Lamborghini είναι εκτός μπάτζετ. Εναλλακτικές, πάντως, υπάρχουν.

Η «Aventador» των φωτογραφιών μας έρχεται από την Ινδία και την εταιρία Executive Modcar Trendz, που ασχολείται με την κατασκευή αυτοκινήτων-ρέπλικα. Η δουλειά που έχουν κάνει είναι προσεγμένη, περιλαμβάνοντας τους πλευρικούς αεραγωγούς, το κάλυμμα του κινητήρα (που εδώ απλά καλύπτει το πίσω παράθυρο), τις περίτεχνες γωνίες στο αμάξωμα και, φυσικότατα, τις χαρακτηριστικές πόρτες των V12 Lamborghini από την Countach και τούδε.

Δείτε ακόμα: Έκανε την Lamborghini Aventador… Datsun (+video)

Στο εσωτερικό έχει καταβληθεί η ανάλογη προσπάθεια ώστε να θυμίζει το αυθεντικό, με την κλίση και τον όγκο της κεντρικής κονσόλας, το σχήμα του τιμονιού, τη διαμόρφωση του ταμπλό, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και -μπόνους πινελιά- τον διακόπτη αεροπορικού τύπου για την εκκίνηση του κινητήρα, που λειτουργεί κανονικότατα! Οι δερμάτινες επενδύσεις και η απομίμηση ανθρακονημάτων δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Ποιο αυτοκίνητο «ντύνουν», όμως;

Οι Ινδοί χρησιμοποιούν ιαπωνική βάση για τη συνταγή τους, «πατώντας» στο εγχώριο Honda Accord 7ης γενιάς. Και μάλιστα στην «καλή» έκδοση, με τον 3λιτρο V6 των 221 ίππων. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω 5τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, ενώ και η θέση του μοτέρ παραμένει μπροστά.

Διαβάστε επίσης: Η κινεζική Porsche Cayenne Coupe των 23.000 ευρώ

 

Η τιμή για την ινδο-ιαπωνική Aventador ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ρουπίες. Αλλιώς, 28.468 ευρώ! Τιμή που για την κανονική Lamborghini ανέρχεται στο μεγάλο σέρβις και τους τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store