Η Lamborghini σώζει κουρείο για τα «Χρόνια Πολλά» (+video)

Στο πνεύμα των ημερών επιβάλλεται να κάνεις την καλή πράξη, που κανονικά θα πρέπει να κάνουμε όλο το χρόνο. Η ενίσχυση μια τοπικής επιχείρησης, για παράδειγμα. «Τα μαγαζιά της γειτονιάς», όπως είναι πιο γνωστά. Ένα κουρείο, λόγου χάρη. Κάτι που μια Lamborghini μπορεί να πετύχει, και μόνο με την παρουσία της.

Όπως κάθε χρονιά, η φίρμα από τη Sant’Agata ετοίμασε το χριστουγεννιάτικο video της για τις γιορτές. Φέτος, ωστόσο, δεν έχουμε κάποια Aventador ή Huracan να πηγαίνει «τέζα», αλλά μια οπτική στη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πρωταγωνιστές, η Huracan Tecnica και ένας μπαρμπέρης που βλέπει τις δουλειές να μην πηγαίνουν καθόλου καλά. Το λουκέτο μοιάζει αναπόφευκτο, μέχρι που εμφανίζεται ένας νεαρός για το καθιερωμένο του κούρεμα. Όχι ένας οποιοσδήποτε νεαρός, αλλά ένας που πηγαίνει από μικρό παιδί στο συγκεκριμένο κουρείο και η ζωή του τα έφερε τόσο ιδανικά, ώστε σήμερα έχει μια πράσινη Huracan 640 ίππων.

Αποφασισμένος να σώσει το μέρος από όπου έχει συλλέξει εκατοντάδες ευχάριστες αναμνήσεις, παρκάρει τη Lamborghini έξω από το μαγαζί και αφήνει τη μαγεία των social media να «καθαρίσει». Η Tecnica μαγνητίζει τα βλέμματα και τα views, λειτουργώντας ως μιας πρώτης τάξεως διαφήμιση για το κουρείο και απογειώνοντας τη δημοτικότητά του. Μια διαδικασία που φέρνει «μιλιούνια» πελατών και εν τέλει, σώζει την επιχείρηση από τη χρεοκοπία.

Get it on Google Play Download on the App Store