Η λιμουζίνα του Πούτιν παίρνει τα βουνά

Το Aurus Senat είναι το πιο εξελιγμένο, ισχυρό, πολυτελές και ακριβό αυτοκίνητο στη Ρωσία – ενδεχομένως, όλων των εποχών για την εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία. Δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί την βάση για τη λιμουζίνα του Βλάντιμιρ Πούτιν. Επειδή, όμως, όλοι θέλουν crossover, ετοιμάζεται έκδοση για τα βουνά.

Δείτε ακόμα: Πόσες χιλιάδες ευρώ κάνει η ρωσική… Rolls-Royce;

Μπορεί προς το παρόν να έχουμε μόνο αυτά τα δυο renderings, όμως η Larte Design εξελίσσει την έκδοση παραγωγής μια λιμουζίνας δίχως προηγούμενο! Το υπερπολυτελές σεντάν μεταλλάσσεται σε ένα όχημα που δεν θα έμοιαζε παράταιρο, ούτε στο Ντακάρ. Τεράστια απόσταση από το έδαφος, τροχοί αναλόγων διαστάσεων, εξατμίσεις στο πλάι -να θυμίζουν Mercedes-AMG G63- αλλά και πίσω -α λα Lexus IS-F-, φουσκώματα στα φτερά, αεραγωγοί στην οροφή και ευμεγέθης αεροτομή, μετατρέπουν το Senat σε παραλλαγή… αγωνιστικού WRC!

Διαβάστε επίσης: Πώς κατασκευάστηκε η λιμουζίνα του Πούτιν (+video)

Κάτω από το καπό συναντάμε το υβριδικό «τέρας» που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Porsche, απόδοσης 598 ίππων και 880 Nm από 4.4 διπλά υπερτροφοδοτούμενα λίτρα σε διάταξη V8. Το Senat που θυμίζει monster truck μάλιστα, δεν θα είναι το μοναδικό crossover της Aurus, καθώς οι Ρώσοι ετοιμάζουν την αντι-πρότασή τους στις Bentley Bentayga και Rolls-Royce Cullinan.

Get it on Google Play Download on the App Store