Η Θεία Δίκη «χτύπησε» μια νέα Toyota Supra

Μια ολοκαίνουργια Toyota Supra δεν είχε καλή τύχη στα χέρια του οδηγού της, ο οποίος για άγνωστο λόγο την έστειλε πάνω σε βράχια ή κομμένο κορμό (δεν διακρίνεται τι είναι ακριβώς), μάλλον σε μια πλατεία. Το συμβάν έγινε στην πόλη Caguas του Πουέρτο Ρίκο.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει η νέα 2.0 λτ. Toyota Supra;

Το παράδοξο είναι ότι το νησί του Πουέρτο Ρίκο (όπως και πάρα πολλά άλλα μέρη στον κόσμο) βρίσκεται υπό αυστηρή απαγόρευση της κυκλοφορίας αυτές τις μέρες, για τον περιορισμό της διασποράς το κοροναϊού. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο οδηγός της Supra βρήκε την ευκαιρία να βγει στους άδειους δρόμους και πατήσει λίγο γκάζι παραπάνω, όμως τελικά, του βγήκε ξινό.

Δείτε ακόμα: Toyota GR Yaris με μηνιαία δόση 298 ευρώ

Πληροφορίες για το πώς έγινε το συμβάν δεν υπάρχουν, ωστόσο το σημείο που προσέκρουσε η Supra μοιάζει με πλατεία. Οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι ο οδηγός να την «έχασε» γυρνώντας στην πλατεία, με αποτέλεσμα να την στείλει πάνω στα βράχια (ή κορμό). Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό στο Instagram ο vistecimports, διακρίνεται και μια Ford Mustang. Λέτε να βγήκαν μαζί έξω για να στρίψουν στους άδειους δρόμους; Ποιος ξέρει.

Δείτε ακόμα: Toyota Corolla T-Sport: Ο αφανής δαίμονας (+videos)

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, ότι η Supra πρέπει να έπαθε αρκετές ζημιές, αφού το εμπρός μέρος της έχει κάτσει πάνω στο αδιευκρίνιστο αντικείμενο. Λογικά οδηγός και πιθανώς συνεπιβάτης να μην τραυματίστηκαν, εφόσον φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Get it on Google Play Download on the App Store