«Καίγοντας» ελαστικά αξίας 40.000 ευρώ! (+video)

Μπορεί η Bugatti Veyron πλέον να βρίσκεται στην σκιά της διαδόχου της, που δεν είναι άλλη από την Chiron, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει πάψει να είναι ένα αυτοκίνητο που αξίζει τον θαυμασμό μας. Κάθε άλλο μάλιστα… αφού τα χαρακτηριστικά της είναι τέτοια που μάλλον και δεκαετίες μετά θα εντυπωσιάζουν. Και αυτό γιατί ο κινητήρας W16 με τα τέσσερα τούρμπο και τους 1.200 ίππους είναι εξωπραγματικός.

Δείτε ακόμη: Έβαλε υγρό υαλοκαθαριστήρων αντί για λάδι! Δες το αποτέλεσμα…

Το ίδιο εξωπραγματικό είναι και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που θα δούμε να πρωταγωνιστεί στο video, καθώς δεν μιλάμε για μία… απλή Veyron (όσο μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει απλή), αλλά για βελτιωμένη εκδοχή της από τον γερμανικό οίκο Mansory. Μιλάμε λοιπόν για ένα αυτοκίνητο το οποίο κοστίζει, μαζί με τη βελτίωση, 2.500.000 ευρώ το οποίο φορά τα πιο ακριβά ελαστικά παραγωγής αυτή την στιγμή, καθώς το κάθε ένα κοστίζει 9.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτική διαφορά ανάμεσα σε γνήσια και αντίγραφα φρένα (+video)

Το σεβασμό μας λοιπόν στον ιδιοκτήτη της Bugatti Veyron οποίος όχι μόνο ευχαριστιέται το αυτοκίνητό του οδηγώντας το, αλλά το δίνει και σε άλλους όπως μας εξηγεί στο video για να νιώσουν την εμπειρία της οδήγησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store