«Καινούργιο» Toyota Yaris με 15.990 ευρώ

Η ζήτηση για το νέο Toyota Yaris είναι μεγάλη και εύλογα κάποιοι δεν μπορούν να περιμένουν πότε θα έρθει στα χέρια τους. Οπότε τη λύση για όσους θέλουν ένα Yaris άμεσα μπορούν να δώσουν κάποια με ελάχιστα χιλιόμετρα και λίγους μήνες κυκλοφορίας, τα οποία είναι ουσιαστικά σαν καινούργια.

Ένα τέτοιο πολύ λίγο χρησιμοποιημένο Yaris είναι το εικονιζόμενο, όπου σύμφωνα με την αγγελία έχει ταξινομηθεί τον Μάιο του 2022 και έκτοτε έχει διανύσει 13.498 χιλιόμετρα. Πρόκειται για την έκδοση Active Steel, με τιμή πώλησης στις 15.990 ευρώ. Στον εξοπλισμό του ανήκουν 8 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα, προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, αισθητήρες φώτων, αυτόματη λειτουργία προβολέων, οθόνη αφής 7 ιντσών, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά και ηλεκτρικοί καθρέπτες.

Κινητήρας είναι ο αμιγώς βενζίνης, 3κύλινδρος ατμοσφαιρικός 1.000άρης των 72 ίππων, ο οποίος επαρκεί για τις αστικές κυρίως μετακινήσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 14,6 δευτερόλεπτα). Στα πλεονεκτήματά του ανήκει η χαμηλή κατανάλωση των 5,6 λτ./100 χλμ., όπως και οι λιγοστές εκπομπές CO2 των 127 γρ./χλμ. (81 ευρώ τέλη κυκλοφορίας).

Το νέο Yaris διακρίνεται ακόμα για τον σπορτίφ σχεδιασμό του εξωτερικά και στο εσωτερικό, το οποίο είναι πολύ καλά φτιαγμένο και οι χώροι του επαρκούν για τέσσερις επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών των 286 λίτρων είναι μικρός για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το Yaris είναι εξαιρετικά εύκολο στους χειρισμούς και ευχάριστο στην οδήγηση χάρη στις κόμπακτ διαστάσεις του (μήκος 3.940 χιλιοστά), στο συνδυασμό του στιβαρού πλαισίου και στο σχετικά σφιχτό σετάρισμα των αναρτήσεών του.

Get it on Google Play Download on the App Store