Καταδικασμένος μήνυσε την αστυνομία για τη Ferrari του

Οι νομικές οδοί είναι τόσο δαιδαλώδεις, που δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει όποιος κι αν είσαι. Η αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς, στη Μεγάλη Βρετανία, είναι η τελευταία επαλήθευση του ανωτέρω κανόνα.

Το 2018 οι Βρετανοί απέδωσαν στον Zahid Khan τις κατηγορίες της απάτης, συνωμοσίας, παρακώλυσης δικαιοσύνης και απόκρυψης περιουσίας που αποκτήθηκε με δόλια μέσα. Ο Khan οδηγήθηκε στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ, όπου έφτασε με τη Ferrari 458 του. Η δίκη δεν πήγε ιδιαίτερα καλά, καθότι καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση, όμως μέσω των προαναφερθέντων νομικών οδών, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Κατευθείαν διέφυγε στο Ντουμπάι, όπου συνεχίζει να ζει ανέμελος τη ζωή του. Η Ferrari όμως, έμεινε πίσω. Και λόγω παράνομου παρκαρίσματος, κατασχέθηκε από την αστυνομία του Μπέρμιγχαμ.

Ο έλεγχος των εγγράφων αποκάλυψε πως το ιταλικό supercar ήταν και ανασφάλιστο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δυο είναι τα ενδεχόμενα: δημοπρασία ή πρέσα. Η 458 ήταν άτυχη και κατέληξε σκραπ. Ο καταδικασμένος Khan ενημερώθηκε για την εξέλιξη και από τη Μέση Ανατολή, απέστειλε μηνυτήρια αναφορά στο Α.Τ. Μπέρμιγχαμ για καταστροφή περιουσίας, 3 χρόνια μετά το περιστατικό! Η αστυνομία απάντησε, λέγοντας πως γνωρίζει πού μένει στο Ντουμπάι και προειδοποίησε για ενδεχόμενο έκδοσης στη Μεγάλη Βρετανία, όπου τον περιμένουν τα 10 χρόνια στη φυλακή.

Get it on Google Play Download on the App Store