Κλέφτης με Mazda 6 πήγε να διαφύγει από το μετρό!

Την πιο οξύμωρη, περίεργη και ακατανόητη διαφυγή επιχείρησε κλέφτης αυτοκινήτου στην Ισπανία, όταν προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν κατεβαίνοντας στο μετρό, με το Mazda 6 που είχε κλέψει!

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Μαδρίτη, όταν ένας 36χρονος έκλεψε το ιαπωνικό σεντάν από τον σταθμό του μετρό, στο Χετάφε. Ο δράστης έγινε γρήγορα αντιληπτός και σύντομα η αστυνομία ξεκίνησε να τον καταδιώκει. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, μπήκε στην λεωφορειολωρίδα προκειμένου να εκμεταλλευτεί την μειωμένη κίνηση εκεί. Η λωρίδα τελικά τον έβγαλε στο σταθμό του μετρό, όπου ξεκίνησε να κάνει κύκλους και έδωσε τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να τον μπλοκάρουν. Στην απελπισία του να ξεφύγει μπήκε στο χώρο του σταθμού και αφού πέρασε από αρκετές τζαμαρίες, πήρε την απόφαση να κάνει το απίστευτο: να κατέβει ΜΕ το αυτοκίνητο τις σκάλες!

Τα κίνητρα και το σκεπτικό παραμένουν άγνωστα. Μπορεί να είχε δει πολλές ταινίες και να πίστευε πως θα μπορούσε να διαφύγει, καβαλώντας τις γραμμές των συρμών. Άγνωστοι αι βουλαί, λογικό κι αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Το λευκό Mazda φράκαρε στις σκάλες, αφού πρώτα προκλήθηκαν αρκετές ζημιές στο εμπρός μέρος λόγω των σκαλοπατιών. Και να κατέβαινε τα σκαλιά, δηλαδή, πιθανότατα δεν θα πήγαινε μακριά, καθαρά από μηχανικής άποψης. Δεν θα μάθουμε ποτέ, καθώς το αυτοκίνητο φράκαρε στις σκάλες – και με τρόπο μάλιστα που δεν επέτρεπε το άνοιγμα των θυρών. Όπερ εστί ο κλέφτης εγκλωβίστηκε, περιμένοντας τους πυροσβέστες (και τους αστυνομικούς) να τον βγάλουν!

Get it on Google Play Download on the App Store