Κολασμένη ματ κόκκινη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

H κορυφαία μεσαία Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio εντυπωσιάζει σε κάθε περίπτωση, τόσο με τον άκρως δυναμικό της σχεδιασμό, όσο και με τις επιδόσεις της και τα σπορ οδηγικά της χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: VW Scirocco 2018 για… οφθαλμόλουτρο

Να υπενθυμίσουμε ότι το πανίσχυρο 2.9 λτ. 6κύλινδρο BiTurbo μηχανικό σύνολο με τεχνολογία Ferrari αποδίδει 510 ίππους και 600 Nm ροπής, επιταχύνοντας το 1.580 κιλών αμάξωμα από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα και με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 307 χλμ./ώρα.

Για όποιον θέλει να αποκτήσει μια καινούργια Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη (114.816 ευρώ πωλείται στη χώρα μας), ενώ οι επιλογές χρωμάτων είναι συνολικά επτά. Μεταξύ αυτών η μόνη παστέλ απόχρωση που δεν έχει χρέωση είναι η κόκκινη (υπάρχει και περλέ κόκκινο με χρέωση 3.500 ευρώ).

Ματ χρώμα δεν έχει στην παλέτα της η Giulia Quadrifoglio, ωστόσο η κόκκινη ματ μεμβράνη που έχει τοποθετηθεί στο εικονιζόμενο αυτοκίνητο που φωτογραφήθηκε σε ένα γκαράζ της Στουτγάρδης, φαίνεται ότι ταιριάζει πολύ στο αυτοκίνητο. Σε συνδυασμό με τις μαύρες ζάντες και τις υπόλοιπες σκουρόχρωμες λεπτομέρειες, αυτή η Giulia Quadrifoglio μόνο απαρατήρητη δεν θα περνάει.

Δείτε ακόμη: Audi RS 4 Avant σιαμαία… (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store