Κυκλοφορεί στην Ελλάδα νεκροφόρα «Darth Vader»

Οι νεκροφόρες έχουν λίγο – πολύ κοινότυπα χαρακτηριστικά ως προς τον εξωτερικό τους σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του εσωτερικού. Από μπροστά έως τις θέσεις του οδηγού και συνοδηγού είναι «κανονικά» αυτοκίνητα όπως βγήκαν από το εργοστάσιο ως επιβατικά, όμως από εκεί και πίσω γίνονται οι απαραίτητες τροποποιήσεις, προκειμένου να χωράει το φέρετρο και να είναι σε κοινή θέα.

Οι περισσότερες νεκροφόρες βασίζονται σε μοντέλα της Mercedes-Benz και κυρίως σε E-Class, από παλιές έως νεότερες. Σαν την εικονιζόμενη όμως, σίγουρα δεν έχετε αντικρύσει άλλη, εκτός αν έχετε την… ατυχία να την πετύχετε σε κάποια κηδεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο απαρατήρητη δεν θα περνάει, γιατί φέρει body kit, μεγάλης διαμέτρου νίκελ ζάντες, αεραγωγούς στα εμπρός και πίσω φτερά και τέσσερις «μπούκες», παραπέμποντας σε βελτιωμένα οχήματα.

Το πιο χαρακτηριστικό της στοιχείο μπροστά είναι η μάσκα αλά «Darth Vader». Μπορεί οι γρίλιες να είναι οριζόντιες αντί κάθετες, παρόλα αυτά έχει μια μορφή που σίγουρα προκαλεί τρόμο, σοκ και ανατριχίλα! Σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας, το body kit και οι ζάντες στοίχισαν 15.000 ευρώ, ενώ το εσωτερικό είναι καλυμμένο όλο με αλκαντάρα. Άλλωστε η πολυτέλεια σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο επιβάλλεται για την τελευταία βόλτα.

Το λογότυπο «CLS 500» στην πίσω πόρτα δεν αντιπροσωπεύει την αλήθεια, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για μια CLS 350, με το V6 3.5 λτ. μηχανικό σύνολο των 272 ίππων, συνδυασμένο με το 7G-Tronic κιβώτιο ταχυτήτων. Για όποιο γραφείο τελετών πιθανώς να ενδιαφέρεται για αυτή τη βελτιωμένη νεκροφόρα, είναι μοντέλο του 2008 και έχει διανύσει 172.000 χλμ. Όσο για την τιμή της, ο κάτοχός της ζητά το ποσό των 49.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store