Κοψοχρονιά αυτοκίνητο από τα Lidl

Την αλυσίδα των super market Lidl, την γνωρίζουν όλοι για τα τρόφιμα, τα εργαλεία και τα είδη ρουχισμού που πουλάει. Παλαιότερα, εκτός από αυτά τα αγαθά είχε βάλει στα «ράφια»  και αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα μέσω των Lidl στη Γερμανία πωλούνταν το 2018 εκδόσεις των μοντέλων Opel Corsa και VW CrossPolo, ενώ το 2019 προσέφερε (πάλι στη Γερμανία) το Fiat 500 1.2 Pop Star 69 hp, με 89 ευρώ μηνιαία δόση για διάρκεια 48 μηνών και με 10.000 χιλιόμετρα ετησίως.

Δείτε ακόμα: Πόσο κοστίζει το leasing ηλεκτρικών αυτοκινήτων;

Αυτή τη φορά, η Lidl Ελβετίας σε συνεργασία με την Carvolution δίνει με leasing το Renault Clio 1.0 TCe 100 CVT στη μισή τιμή, από ότι διατίθεται στην τοπική αγορά. Οι επιλογές χρωμάτων είναι μόνο τρεις (λευκό, ασημί και γκρι) και ο εξοπλισμός διαθέτει όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας. Το leasing περιλαμβάνει ασφάλιση, service, αλλαγή ελαστικών και εκπτωτική κάρτα καυσίμων.

Ο ελάχιστος χρόνος συμβολαίου είναι 12 μήνες με έως 850 χιλιόμετρα το μήνα (10.000 χλμ. το χρόνο) και το μηνιαίο μίσθωμα είναι 429 ελβετικά φράγκα (402 ευρώ), όταν με άλλη εταιρεία leasing το ποσό φτάνει τα 865 ελβετικά φράγκα (810 ευρώ). Να σημειωθεί ότι η προκαταβολή είναι μηδενική, ενώ η τιμή του αυτοκινήτου στην Ελβετία είναι 20.500 ελβετικά φράγκα (19.194 ευρώ σημερινή ισοτιμία). Μάλιστα η εταιρεία Carvolution που αναλαμβάνει τη μίσθωση, μπορεί να στείλει το αυτοκίνητο στο σπίτι του πελάτη.

Δείτε ακόμα: Πόσο κοστίζει το leasing ενός Nissan GT-R;

Σίγουρα δεν θα ήταν άσχημα να γινόταν μια αντίστοιχη κίνηση και σε άλλα κράτη, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα. Έστω και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία, εφόσον είχαν πολύ ανταγωνιστική τιμή μισθώματος.

Get it on Google Play Download on the App Store