Μαθητές έκαναν δώρο αυτοκίνητο στον καθηγητή τους!

Σε μια εξαιρετικά ανθρώπινη και ελπιδοφόρα για τη φύση της κοινωνίας χειρονομία προέβησαν μαθητές ιδιωτικού λυκείου στο Λος Άντζελες, οι οποίο πραγματοποίησαν έρανο και κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά χρήματα, ώστε να αγοράσουν στον καθηγητή τους αυτοκίνητο! Και μάλιστα όχι κάποιο σαραβαλάκι, αλλά crossover του 2019.

Οι μαθητές του YULA High School – Boys Division έβλεπαν καθημερινά τον Julio Castro να πηγαινοέρχεται με το λεωφορείο, σε μια διαδρομή συνολικής διάρκειας 4 ωρών. Ο Castro ήθελε 2 ώρες για να πάει στο σχολείο κι άλλες τόσες να γυρίσει, αναγκαζόμενος να ξυπνάει κάθε μέρα στις 4.30 τα χαράματα και να επιστρέφει σπίτι του στις 9.30 το βράδυ. Παρόλη την καθημερινή ταλαιπωρία, ο καθηγητής μαθηματικών δεν έβγαζε ούτε δυσαρέσκεια, ούτε νεύρα. Για την ακρίβεια, είναι από τους αγαπημένους των μαθητών. Μια αγάπη που πέρασε σε άλλο επίπεδο, όταν οι τελευταίοι αποφάσισαν να λύσουν τα προβλήματα μετακινήσεων του δασκάλου τους.

Διοργάνωσαν διαδικτυακό έρανο, εξηγώντας τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο κ. Julio λόγω έλλειψης αυτοκινήτου. Η πράξη τους είχε αντίκτυπο, καθώς φίλοι, συγγενείς, ακόμα και άγνωστοι, έσπευσαν να καταθέσουν τον οβολό τους. Ως αποτέλεσμα, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 30.000 δολάρια! Ποσό που εξασφάλισε την αγορά ενός πλούσια εξοπλισμένου Mazda CX-3, του 2019. Η αρωγή των μαθητών, όμως, δεν σταματά εδώ. Πέρα από την αγορά του ιαπωνικού crossover, πλήρωσαν επίσης την ασφάλεια για ένα χρόνο και έδωσαν στον κάστρο προπληρωμένη κάρτα για βενζίνη! Από το λεωφορείο, λοιπόν, σε δωρεάν SUV τριετίας ο δάσκαλος, που -σύμφωνα με τους μαθητές του- είναι λεβεντιά.

Get it on Google Play Download on the App Store