Maybach χρησιμοποιείται για μεταφορά ξύλων! (+video)

Οι πλούσιοι πολλές φορές χρησιμοποιούν τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους εντελώς διαφορετικά από ό,τι πρέπει, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι το μπορούν, ή απλούστατα για τα views. Έχουμε δει, για παράδειγμα, Ferrari να μιμούνται γωνίες αγωνιστικών ράλλυ σε χωματόδρομους, με τους ιδιοκτήτες να αδιαφορούν για τη ζημιά που προκαλείται στο πάτωμα και τα σχετικά μηχανικά μέρη από τις εκσφεδονιζόμενες πέτρες και τα χαλίκια. Ακόμα και αυτοί, ωστόσο, ωχριούν μπροστά στον κάτοχο μιας Maybach S-Class, που τη φόρτωσε με ξύλα!

Στο σύντομο video των 43 δευτερολέπτων, για το οποίο εξάλλου έγιναν όλα, βλέπουμε τη γερμανική υπερ-λιμουζίνα των 300.000 ευρώ να φιλοξενεί όχι προέδρους κρατών ή μεγιστάνες στο πίσω κάθισμα, αλλά κούτσουρα! Για λόγους δημοσιότητας και εφήμερης κοινωνικής αναγνώρισης (που τελικά γίνεται αποδοκιμασία, κρίνοντας από τα σχόλια), ο ιδιοκτήτης της Maybach επέλεξε να μεταφέρει την ξυλεία του στα δέρματα της πολυτελέστερης S-Class, αντί στην καρότσα κάποιου pick up. Μάλιστα δεν μπήκε καν στον κόπο να τοποθετήσει καλύμματα, αφήνοντας τα κομμένα ξύλα να γδέρνουν και να τρυπάνε της επενδύσεις του εσωτερικού.

Της ίδιας τύχης «χαίρει» το πορτμπαγκάζ, αν κι αυτό τουλάχιστον δεν ντύνεται με δέρμα. Ξύλα έχουν τοποθετηθεί επίσης στο κάθισμα του συνοδηγού, θυμίζοντας τίγκα φορτωμένο αυτοκίνητο ελληνικής οικογένειας κατά τη διάρκεια ταξιδιού για καλοκαιρινές διακοπές.

Get it on Google Play Download on the App Store