Mazda RX-7 ψαρεύτηκε από βυθό ποταμού! (+video)

Μια ομάδα δυτών που διατηρεί και κανάλι στο YouTube, έχοντας κάποιες πληροφορίες για πεταμένο όχημα σε ποταμό, είπαν να το ψάξουν λίγο.

Και βρήκαν όχι ένα, αλλά στο σύνολο 6 αυτοκίνητα στο βυθό του ποταμού! Για να είμαστε ακριβείς «ψάρεψαν» ένα Mazda RX-7, μια Mustang Mach 1 του 1973, ένα Chevrolet Luv, αλλά και τρία ακόμα pick up μοντέλα.

Δείτε ακόμα: Χτυποκάρδια με αυτό το Mazda RX-7 Speedster

Οι ερευνητές είχαν πληροφορίες, πως μια απατημένη σύντροφος είχε πετάξει το αυτοκίνητου το μοιχού συντρόφου της στο πάτο ενός ποταμού. Βασιζόμενη λοιπόν η ερευνητική ομάδα στις όσες πληροφορίες είχαν μαζέψει, αποφάσισαν να κάνουν μια κατάδυση στα θολά νερά. Αρχικά εντόπισαν το κόκκινο Mazda RX-7, με την «τραυματισμένη» οροφή να ακουμπάει τον πυθμένα και τη διάβρωση να έχει κάνει την δουλειά της στο ιαπωνικό αμάξωμα. Μπορεί στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω να εμφανίζεται μόνο το RX-7, αλλά η ομάδα εντόπισε και τα μοντέλα που σας προαναφέραμε.

Διαβάστε επίσης: Γνωρίζετε τι σημαίνει το «RX» στα Mazda;

Από τα θολά υποβρύχια πλάνα είναι τρομερά δύσκολο να αναγνωρίσουμε τα μοντέλα και για αυτό είμαστε αρκετά περίεργοι να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι τα υπόλοιπα οχήματα. Το αν η κατάληξη των άτυχων αυτοκινήτων είναι απόρροια κλοπής, ή απλά ασφαλιστική απάτη, ουδείς το γνωρίζει.

Δείτε ακόμα: Ποια καινοτομία είχε το Datsun Cherry του 1970;

Get it on Google Play Download on the App Store