Με ποιο αυτοκίνητο μπαίνατε σε καραντίνα;

Οι στιγμές που ζούμε είναι αναμφίβολα πρωτόγνωρες, ου μη ιστορικές. Μαζική καραντίνα -ευτυχώς ακόμα όχι με την κυριολεκτική ορολογία-, περιορισμός κυκλοφορίας, κλειστές επιχειρήσεις και σχολεία, δρόμοι που θυμίζουν Δεκαπενταύγουστο εν μέσω Μαρτίου και μία αβεβαιότητα να απλώνεται σαν ομίχλη πάνω από την επόμενη μέρα.

Δείτε ακόμα: Τα 10 χειρότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών

Για να ξεχαστούμε λίγο και να απασχολήσουμε το μυαλό με ευχάριστους προβληματισμούς, θα πρωταγωνιστήσουμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Είμαστε, λοιπόν, εν μέσω εξάπλωσης ενός ιδιαίτερου ιού. Κατά έναν περίεργο τρόπο, δεν μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπινους οργανισμούς όταν βρίσκονται εντός αυτοκινήτων, κατά μόνας. Περιορισμοί και απαγορεύσεις κυκλοφορίας πάνε και έρχονται, αλλά οι βόλτες με τα τετράτροχα εξαιρούνται καθώς φαίνεται πως είναι το μοναδικό μέσο αντιμετώπισης, πέρα από τη φαρμακευτική αγωγή.

Δείτε ακόμα: Ελληνική Alfa 75 Turbo 410 ίππων τρελαίνει κόσμο (+video)

Οι πολίτες συμπληρώνουν φόρμα κυκλοφορίας, όπου δηλώνουν το σκοπό της μετακίνησης και εκτός από την προμήθεια τροφίμων και αγαθών, υπάρχουν οι επιλογές «χαλαρωτική βόλτα», «επιδρομή σε ορεινό στροφιλίκι», «κίνηση εκτός δρόμου» και «συνδυασμός δύο ή όλων των άνωθι δραστηριότητων». Επιτρέπεται μόνο ο οδηγός εντός του οχήματος και απαγορεύονται οι ανταλλαγές. Ένας άνθρωπος και αποκλειστικά ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο για τον κάθε ένα, αυστηρά και με ευλαβική προσοχή.

Διαβάστε επίσης: Τα σπορ αυτοκίνητα της καλύτερης εποχής!

Και τώρα πάμε στο «ψητό»: ποιο επιλέγατε; Με ποιον τετράτροχο σύντροφο αποφασίζατε να περάσετε μαζί τις δύσκολες ώρες/ημέρες/εβδομάδες μέχρι το πέρας της πανδημίας; Και ποια τα κριτήρια; Ποιότητα κύλισης για βόλτα στην εθνική; Ανοιχτό για τσάρκα στην παραλιακή; Πισωκίνητο roadster για στιγμές χαλάρωσης σε παραλία και βουνό; Hot hatch ή τετρακίνητο «όπλο» για φουλ επίθεση στο βουνό; Σπορ SUV σε μια προσπάθεια συνδυασμού όσο το δυνατόν περισσότερων επιλογών; Supercar γιατί μια ζωή την έχουμε; Περιμένουμε εναγωνίως τις απαντήσεις σας.

Δείτε ακόμα: Το Honda NSX Type R «ρίχνει» στο καινούργιο! (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store