Με την αγορά αυτοκινήτου δώρο μια καραμπίνα!

Η αναζήτηση νέου αυτοκινήτου στις αντιπροσωπείες έχει μια δεδομένη μορφή: μπες-βγες σε καταστήματα και αυτοκίνητα, συνομιλίες με dealer, προσφορές, εκπτώσεις, δωράκια. Τα τελευταία συνήθως είναι συναγερμός, αισθητήρες παρκαρίσματος, πατάκια και πιο πρόσφατα -αλλά και σπάνια- συστήματα πολυμέσων. Στην Αμερική, ωστόσο, τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά.

Δείτε ακόμα: Απίστευτη πατέντα της αστυνομίας για τα παρκαρισμένα

Σε μια χώρα που κάθε χρόνο ξεκληρίζονται εκατοντάδες οικογένειες από το πάτημα της σκανδάλης, dealer του «Μπλε Οβάλ» στην Αλαμπάμα προσφέρει με κάθε αγορά νέου Ford μια ολοκαίνουργια καραμπίνα! Εκτός του όπλου, η Chatom Ford -όπως ονομάζεται η επίμαχη αντιπροσωπεία- δίνει την «Αστερόεσσα» και μια Βίβλο! Η ονομασία του project απολύτως ταιριαστή και Made in the U.S. of A.: God, Guns and Freedom (ελληνιστί Θεός, όπλα, ελευθερία).

Η Αλαμπάμα θεωρείται ως προπύργιο του συντηρητισμού στις Η.Π.Α. με τα ποσοστά οπλοκατοχής -και οπλοχρησίας, όπως φανερώνουν οι αναφορές της αστυνομίας- να βρίσκονται μεταξύ των υψηλότερων μεταξύ των 51 πολιτειών. Κάτι που σημαίνει ότι η επιτυχία του προωθητικού μέτρου, δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση. Ο διευθυντής της αντιπροσωπείας, Koby Palmer, δήλωσε πως μέσα σε 3 μέρες έφυγαν 5 αυτοκίνητα παραπάνω χάρις στο τρίπτυχο «τυφέκιο-σημαία-Βίβλος». Νούμερο εξαιρετικό, δεδομένου ότι η πόλη στην οποία δραστηριοποιείται η Chatom Ford έχει μόλις 1.200 κατοίκους.

Διαβάστε επίσης: To Google Maps έστειλε 100 οδηγούς στα χωράφια! (+video)

Παρά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, ο Palmer ξεκαθάρισε πως το «God, Guns and Freedom» θα συνεχίσει. Και καλές αγορές!

Get it on Google Play Download on the App Store