Mercedes G-Class του 2002 πωλείται σαν καινούργια!

Και πως να μη χαρακτηριστεί καινούργια, αφού το 17 ετών μοντέλο έχει μόλις 50 χλμ. στο οδόμετρό του και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μέσα – έξω!

Αν ήσασταν στην αναζήτηση μιας G-Class με κοντό μεταξόνιο μη ψάχνετε άλλο! Το βρήκαμε για εσάς και μάλιστα σε εξαιρετική κατάσταση! Απλά πρέπει να εκταμιεύσετε 61.700 ευρώ (54.999 λίρες Αγγλίας).

Δείτε ακόμα: Κτήνος Mercedes G-Class Brabus 850 Biturbo!

Σίγουρα το ποσό είναι μεγάλο, αλλά από την άλλη είναι πιο προσιτό από τη νέα γενιά της G-Class που ξεκινάει από τα 102.000 ευρώ! Κάτω από το καπό της εμφατικής ασημένιας G 320 υπάρχει ένας βενζινοκινητήρας 3.2 λίτρων με ισχύ 215 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο. Πέρα όμως από τα ελάχιστα χιλιόμετρα, η εν λόγω Mercedes ξεχωρίζει και για το μοναδικό look της, που μιμείται την G 63 AMG. Διακρίνονται οι πλαϊνές απολήξεις του συστήματος εξαγωγής, τα φιμέ φωτιστικά σώματα, αλλά και τα οριζόντια τοποθετημένα φώτα ημέρας. Το καλύτερο σημείο όμως πάνω στη συγκεκριμένη G-Class είναι οι πανέμορφες ζάντες των 22 ιντσών, με το περίτεχνο Diamond Cut σχέδιό τους!

Διαβάστε επίσης: Mercedes G-Class vs Unimog: Ο Γολιάθ συναντά τον Λεβιάθαν (+video)

Κούκλα όμως είναι και η καμπίνα, όπου δέρμα υψηλής ποιότητας ντύνει τα καθίσματα, αλλά και τις επενδύσεις στις πόρτες, όντας παράλληλα και πλούσια εξοπλισμένη. Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος κάτοχος θα έχει στη διάθεσή του, ηλιοροφή, σύστημα πλοήγησης, κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος. Όσοι πιστοί προσέλθετε γρήγορα!

Get it on Google Play Download on the App Store