Μεταχειρισμένο GR Yaris με «καπέλο» 10 χιλιάρικα!

Η Toyota έχει χτυπήσει «φλέβα» όχι μόνο χρυσού, αλλά κάθε πολύτιμου μετάλλου που μπορεί να σκεφτεί κανείς με το GR Yaris. Είτε το δούμε συναισθηματικά, είτε εμπορικά, είτε ακόμα ακόμα ιστορικά, το ιαπωνικό hot hatch πρωταγωνιστεί. Οι καλύτερες συνθήκες δηλαδή, για να βρουν πρόσφορο έδαφος οι κερδοσκόποι.

Δείτε ακόμα: Civic Type R μετράει καρότσες από GR Yaris (+video)

Οι Ιάπωνες έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον έλεγχο των αντιπροσώπων τους, ώστε να μην τιμολογεί ο καθένας κατά το δοκούν -προσφιλής τακτική στις Η.Π.Α., που ούτως ή άλλως δεν διατίθεται το μοντέλο, αλλά καλύτερα «φύλαγε τα ρούχα σου». Η τιμολόγηση του πνευματικού απογόνου της Celica GT-Four, πανευρωπαϊκά, κυμαίνεται στην περιοχή των 35-40.000 ευρώ. Κάποιες χώρες -εννοείται η Ελλάδα πρώτη και καλύτερη– είναι λιγότερο προνομιούχες, καθώς εκεί το GR Yaris ξεκινά πάνω από τις 42.000. Η Μεγάλη Βρετανία δεν συγκαταλέγεται σε αυτές, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στις 32.500 λίρες (35.897 ευρώ).

Διαβάστε επίσης: Ετοιμοπαράδοτα Toyota GR Yaris από 30.990 ευρώ

Ως αποτέλεσμα, ήδη υπάρχουν λίστες αναμονής αρκετών μηνών και η καλύτερη αφορμή για «καπέλα» στα μεταχειρισμένα. Το Precious Black που βλέπουμε αγοράστηκε πριν λίγες εβδομάδες στο Wiltshire και ήδη αναζητά τον επόμενο ιδιοκτήτη. Με το αζημίωτο πάντα. Έχοντας μόλις 112 χλμ. στο κοντέρ, ο «αετονύχης» κάτοχός του ζητάει 42.500 λίρες (46.935 ευρώ) για να το αποχωριστεί! Ούτε με το Circuit Pack δεν κοστίζει τόσο στην Αγγλία, καινούργιο. Για την ακρίβεια, τιμάται στις 33.495 λίρες (36.980 ευρώ). Κοντολογίς, αποζητά να «τσεπώσει» 10 χιλιάρικα, άκοπα και άνυδρα.

Δείτε ακόμα: Πώς τα πάει το GR Yaris κόντρα στην Celica GT-Four;

Να υπενθυμίσουμε πως το τετρακίνητο hot hatch έχει 261 ίππους και 360 Nm κάτω από το καπό, προσφορά του πανίσχυρου τρικύλινδρου 1.6 τούρμπο, επιταχύνοντας στα πρώτα 100 χλμ./ώρα εντός 5,5 δλ. και περιοριζόμενο ηλεκτρονικά στα 230 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store