Mini Moke με κινητήρα Maserati 460 ίππων!

Όταν το χρήμα ρέει άφθονο μπορεί κάποιος να εκπονήσει ιδιαίτερα project! Όπως αυτό το Mini Moke της Lazareth, που ενσωματώνει ένα V8 κινητήρα της Maserati.

Η εταιρεία Lazareth δημιούργησε ένα αρκετά διαφορετικό Mini Moke, που ναι μεν παραπέμπει στο διάσημο πρόγονό του αλλά είναι πολύ πιο γρήγορο με τεράστια διαφορά.

Δείτε ακόμα: Η Maserati κάνει στροφή στα υβριδικά

Βλέπετε κάτω από το καπό έχει τοποθετηθεί ο 8κύλινδρος 4.7 λίτρων κινητήρας της Maserati GranTurismo, ο οποίος αποδίδει 460 ίππους και 520 Nm ροπής. Συνδυαστικά με τα μόλις 850 κιλά βάρους (αλουμινένιο αμάξωμα) αντιλαμβάνεστε για τι βολίδα μιλάμε! Σύμφωνα με τους μηχανικούς της Lazareth πέρα από τον κινητήρα έχει ενσωματωθεί και το αυτόματο κιβώτιο της GranTurismo. Για το «πάτημα» στο δρόμο υπάρχουν τροχοί 17 ιντσών, με φαρδιά ελαστικά, συνδυασμός που σε κάνει να νομίζεις ότι αυτό το αυτοκίνητο ξεπήδησε από κάποιο καρτούν.

Διαβάστε επίσης: Η αριστουργηματική Citroen-Maserati SM

Αλλά από κάποιο ακριβό καρτούν, μιας και το εν λόγω project κοστίζει περισσότερα από 140.000 ευρώ! Όσο δηλαδή πωλείται στη Γερμανία μια ολοκαίνουργια Porsche 911 Carrera 4S Cabrio. Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lazareth ασχολείται με το συγκεκριμένο όχημα, καθώς το 2017 είχε κατασκευάσει 10 μονάδες ενός αμφίβιου οχήματος εμπνευσμένου από το Mini Moke.

Δείτε ακόμα: Τα πιο αξιόπιστα μικρομεσαία χάτσμπακ και SUV

Get it on Google Play Download on the App Store