«Μύστης» με Huracan μπέρδεψε γκάζι-φρένο και βούτηξε

Για τα δεδομένα του 2021 και της πληθώρας ηλεκτρονικών συστημάτων που έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα, δυσανάλογα μεγάλος αριθμός οδηγών εξακολουθεί να πέφτει στη «λούπα» του μπερδέματος γκαζιού-φρένου. Και πάλι, όμως, δεν περιμένεις να ακούσεις σχετικές ειδήσεις που να αφορούν Lamborghini Huracan.

Ο οδηγός ενός ιταλικού supercar κατάφερε να μπερδέψει τα δυο πεντάλ που είχε στα πόδια του, πατώντας το δεξί αντί για το -αρκετά ευμέγεθες- μεσαίο και καταλήγοντας στο νερό! Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστρία, γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης, με την τοπική αστυνομία να αναφέρει πως εντός της Huracan βρίσκονταν ένας 31χρονος στη θέση του οδηγού και ένας 40χρονος δίπλα. Σύμφωνα με τις εκεί μαρτυρίες, οι δυο άντρες βρίσκονταν σε πάρκινγκ. Όταν ο 40χρονος κατέβηκε, «ο οδηγός επιχείρησε να στρίψει το αυτοκίνητο και μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο». Ως αποτέλεσμα, η Huracan επιτάχυνε με την όπισθεν και εκτοξεύτηκε 15 μέτρα εντός παρακείμενης λίμνης!

Το αυτοκίνητο άρχισε να βυθίζεται αμέσως, όμως ευτυχώς ο 31χρονος κατάφερε να βγει εγκαίρως και να κολυμπήσει μέχρι την ακτή. Το υπεραυτοκίνητο από τη Sant’Agata δεν άργησε να φτάσει στον πυθμένα, από τον οποίο «ψαρεύτηκε» αργότερα. Το αμάξωμα είναι σχεδόν ανέπαφο (ορατή ζημιά το σπασμένο παρμπρίζ), όπως και οι μάλλον κακόγουστες πινελιές του ιδιοκτήτη της σε αυτό, ωστόσο δεν χωράει συζήτηση πως στο μηχανικό σκέλος η εισροή των υδάτων έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα.

Get it on Google Play Download on the App Store