Νέα έκδοση για το Toyota C-HR

Το Toyota C-HR σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία στην κατηγορία των SUV και όπως είναι λογικό η ιαπωνική μάρκα, εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα του με νέες εκδόσεις προκειμένου να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

Δείτε ακόμη: Nissan GT-R50 με… ιταλικό ταμπεραμέντο (+video)

Το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Toyota είναι το C-HR Design, το οποίο έχει πλουσιοπάροχο εξοπλισμό αλλά και αρκετά μοναδικά στοιχεία που το ξεχωρίζουν. Συγκεκριμένα, το πρώτο, βασικότερο στοιχείο του και αυτό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα C-HR είναι το χρώμα του. Πρόκειται για το γαλάζιο χρώμα Cyan Blue, το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από ζάντες νέου σχεδιασμού, οι οποίες είναι σε ματ απόχρωση, διάστασης 18 ιντσών.

Στην καμπίνα η Toyota έχει τοποθετήσει το σύστημα πολυμέσων τελευταίας γενιάς Toyota Touch 2, το οποίο αναδεικνύεται περαιτέρω από τα ηχεία JBL και διαθέτει μεταξύ άλλων πλοήγηση και υποβοήθηση παρκαρίσματος. Φυσικά ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας της συγκεκριμένης έκδοσης του Toyota C-HR είναι υπερπλήρης.

Διαβάστε επίσης: Τι να προσέχετε όταν βάζετε καύσιμα

Όσον αφορά στο μοτέρ του, ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο υβριδικό σύνολο ή στο 1.2 λίτρων τούρμπο με τους 116 ίππους. Το μείον του σας το αφήσαμε για το τέλος καθώς η συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Αγγλίας…

Get it on Google Play Download on the App Store