Νέα πυροσβεστικά Isuzu D-Max

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενισχύει και εκσυγχρονίζει τον στόλο της για να φέρει εις πέρας το πολύ δύσκολο έργο της ειδικά κάθε καλοκαίρι, αυτό της κατάσβεσης των πυρκαγιών, που μαστίζουν τη χώρα μας.

Δείτε ακόμα: Isuzu D-Max με πέντε turbo τρελαίνει κόσμο! (+video)

Στα πυροσβεστικά της οχήματα προστέθηκαν άλλα 5 ειδικά διασκευασμένα Isuzu D-Max, τα οποία παρέδωσε πρόσφατα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ σε συνεργασία με την AUTOONE ABEE (Όμιλος Συγγελίδη). Επίσης, σύντομα θα παραδοθούν και άλλα 34, ολοκληρώνοντας τη φάση αυτή των παραδόσεων.

Δείτε ακόμα: Νέο Isuzu D-MAX με πολλές αλλαγές

Ο συνολικός αριθμός των Isuzu που διαθέτει πλέον η Πυροσβεστική Υπηρεσία ξεπερνά τα 80 οχήματα τα οποία, εκμεταλλευόμενα τις μεγάλες δυνατότητες οδήγησης εκτός δρόμου των D-Max, αποτελούν πολύτιμο εργαλείο και βοηθό στις προσπάθειες των πυροσβεστών για κατάσβεση, δασικών κυρίως πυρκαγιών.

Δείτε ακόμα: Εντυπωσιακό Isuzu D-Max Artic Trucks Safir για λίγους

Να υπενθυμίσουμε ότι την κίνηση του D-Max αναλαμβάνει ο πετρελαιοκινητήρας των 1.9 λτ. (προδιαγραφών ρύπων Euro 6b χωρίς τη χρήση AdBlue) με τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας (VGS Turbo), ο οποίος αποδίδει 164 ίππους και 360 Nm ροπής μεταξύ 2.000 – 2.500 σ.α.λ.

Get it on Google Play Download on the App Store