Νεκροφόρα Tesla σε τιμή που και νεκρούς ανασταίνει!

Οι νεκροφόρες ανεξαρτήτως του μοντέλου που χρησιμοποιείται ως βάση, δεν είναι από τα αυτοκίνητα που τυγχάνουν καλαισθησίας, ενώ όσοι τύχει να δουν μία στο δρόμο, γυρνούν αλλού το βλέμμα τους, κάνουν τον σταυρό τους ή και… φτύνονται. Οι συνηθέστερες νεκροφόρες βασίζονται σε πολυτελή στέισον βάγκον αυτοκίνητα και είναι λίγο – πολύ γνώριμες. Η εικονιζόμενη όμως είναι μία από τις τέσσερις στον κόσμο που έχει βασιστεί σε Tesla!

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η ταχύτερη νεκροφόρα στον κόσμο! (+video)

Οι τρεις από αυτές κυκλοφορούν στους δρόμους, μεταξύ των οποίων η μία στο Όσλο και η άλλη στο Τρόντελαγκ της Σουηδίας, ενώ η τρίτη δεν γνωρίζει κανείς που βρίσκεται. Η τέταρτη είναι αυτή που βλέπετε και βασίζεται στο Tesla Model S. Είναι μοντέλο του 2018 με μόλις 1.000 χλμ. στο κοντέρ, έχει 5 πόρτες και από τη μεσαία κολόνα και πίσω είναι πλήρως ανακατασκευασμένη για εξυπηρετήσει τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Ο χώρος που μπαίνει το φέρετρο είναι πλήρως επενδυμένος με δέρμα και ξύλο, ενώ στο εμπρός τμήμα υπάρχει χώρος για τον οδηγό και ένα ακόμα επιβάτη.

Για όποιο γραφείο κηδειών ενδέχεται να ενδιαφερθεί και θέλει να μεταφέρει τους νεκρούς αθόρυβα και χωρίς ρύπους, θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το Tesla Model S νεκροφόρα πωλείται στην τιμή των 1.999.000 κορωνών Νορβηγίας, τα οποία ισοδυναμούν με 199.540 ευρώ!

Δείτε ακόμη: Νεκροταφείο με Ferrari προκαλεί βαθιά θλίψη

Get it on Google Play Download on the App Store