Νεκροταφείο με Ferrari προκαλεί βαθιά θλίψη

Τα αυτοκίνητα της Ferrari, ανεξαρτήτως μοντέλου και ηλικίας προκαλούν θαυμασμό και μόνο στο άκουσμα της ιστορικής και άκρως ποθητής αυτής μάρκας. Η αξία μιας Ferrari πάντοτε είναι υψηλή, όταν βέβαια είναι καλά διατηρημένη. Ωστόσο, ακόμα και αποκαΐδια από Ferrari μπορούν να βρουν αγοραστή, όπως και έγινε πριν από λίγες μέρες.

Δείτε ακόμη: Ferrari αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ έκανε φτερά!

Και όμως έντεκα συνολικά κλασικές Ferrari βρίσκονται παρατημένες μέσα σε αγριόχορτα, χώματα και γενικά στο έλεος της φύσης, αντί να λάμπουν και να προστατεύονται μέσα σε ένα γκαράζ. Το 2015 –μπορεί και παλαιότερα- οι εικονιζόμενες παλιές Ferrari ήταν διαθέσιμες προς πώληση όλες μαζί «πακέτο», όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και έτσι παρέμειναν εκεί θαμμένες. Μεταξύ των μοντέλων βλέπουμε Testarossa, 348, Mondial, Mondial Spyder, 456, 400, 308QV και 308 GTS Spyder. Μάλιστα σε κάποιες τα οδόμετρα δείχνουν πολύ λίγα χιλιόμετρα, όμως παρόλα αυτά η κατάσταση των περισσότερων είναι πολύ κακή, με πολλές φθορές στο αμάξωμα και στο εσωτερικό. Γεγονός που σημαίνει ότι για να επανέλθουν στη ζωή θα πρέπει να δαπανηθούν πολλά χρήματα.

Τα αυτοκίνητα βρίσκονται εκεί παρατημένα από το 2008, στην περιοχή Lakeway του Τέξας και δυστυχώς ο πρώην κάτοχός τους έφυγε από τη ζωή το 2017. Η οικογένειά του προσπάθησε να τις πουλήσει και φαίνεται ότι θέλησε να τις πωλήσει ξεχωριστά και όχι όλες μαζί. Άγνωστο παραμένει τι έγινε από τότε, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα βρίσκονται εκεί και σαπίζουν και μάλλον πολύ δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής.

Δείτε ακόμη: Προ των πυλών υβριδική Ferrari 1.000 ίππων!

Get it on Google Play Download on the App Store