Νέο λογότυπο, σλόγκαν και ρεκόρ της Kia (+video)

Πριν από λίγα λεπτά η Kia αποκάλυψε το νέο εταιρικό λογότυπο και το παγκόσμιο σλόγκαν της, που σηματοδοτούν τον τολμηρό μετασχηματισμό της αυτοκινητοβιομηχανίας και τον εντελώς νέο σκοπό της μάρκας. Η εισαγωγή του νέου λογότυπου αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες της Kia να αποκτήσει ηγετική θέση στη μελλοντική βιομηχανία κινητικότητας, ανανεώνοντας σχεδόν όλες τις πτυχές της επιχείρησής της.

Δείτε ακόμα: Ακαταμάχητο Kia Ceed με έκπτωση και δώρα

Το νέο λογότυπο της Kia μοιάζει με χειρόγραφη υπογραφή, ενώ η συμμετρία του δείχνει εμπιστοσύνη. «Το νέο λογότυπο της Kia αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να γίνει σύμβολο αλλαγής και καινοτομίας», δήλωσε ο Ho Sung Song, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia. «Η αυτοκινητοβιομηχανία βιώνει μια περίοδο ταχείας μεταμόρφωσης και η Kia διαμορφώνει και προσαρμόζεται προληπτικά σε αυτές τις αλλαγές. Το νέο μας λογότυπο αντιπροσωπεύει την επιθυμία μας να εμπνεύσουμε τους πελάτες καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες κινητικότητάς τους και για τους υπαλλήλους μας να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε έναν κλάδο που αλλάζει γρήγορα.»

Φαντασμαγορική ήταν η παρουσίαση του νέου λογότυπου, που έγινε στην πόλη Ίντσεον, Κορέα, με τη βοήθεια 303 drones με πυροτεχνήματα. Όλα αυτά τα pyrodrones εκτόξευαν εκατοντάδες πυροτεχνήματα με έναν εξαιρετικό συγχρονισμό, γιορτάζοντας τη νέα αρχή της Kia. Αυτό έθεσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για «Τα περισσότερα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) που εκτοξεύουν πυροτεχνήματα ταυτόχρονα».

Δείτε ακόμα: Νέοι κινητήρες για τα Kia Ceed και XCeed

Το νέο λογότυπο της Kia θα συνοδευτεί και με τη νέα στρατηγική της μάρκας, που θα παρουσιαστεί στις 15 Ιανουαρίου. Επίσης, η Kia αποκάλυψε και το νέο της σλόγκαν «Movement that inspires» (Κίνηση που εμπνέει).

Παρακολουθείστε παρακάτω και τα βίντεο με το νέο λογότυπο της Kia:

Get it on Google Play Download on the App Store