Nissan GT-R πήγε για μπάνιο στη θάλασσα (+video)

Είθισται τα ατυχήματα με υπεραυτοκίνητα ή κατασκευές επιδόσεων να αφορούν λάθος χειρισμούς υπό κάποια πίεση. Απόπειρα για drift, στρίψιμο με χιλιόμετρα, κάτι που να συμβαίνει λόγω έλλειψης ικανοτήτων. Το Nissan GT-R που βλέπουμε κατέληξε στη θάλασσα, αλλά όχι επειδή ο οδηγός του είναι «κουλός» ή επειδή επιχείρησε κάτι δύσκολο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις Φιλιππίνες, κατά τη διάρκεια car meeting. Ο λευκός «Godzilla» ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης, ξεχωρίζοντας από την πληθώρα Honda Civic. Το Nissan, μια BMW M2, ένα Mitsubishi Lancer Evo και μια Lamborghini Huracan (από όσο βλέπουμε στο video) «έσπασαν» το μπλοκ των VTEC, όμως το GT-R κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα και για τους εντελώς λάθος λόγους. Τι έγινε, όμως; Πήγε να συμμετάσχει σε dragster και «έφυγε»; Επιχείρησε να πλαγιολισθήσει και κατέληξε στη θάλασσα; Η απάντηση είναι πολύ πιο «ξενέρωτη», κι ας πλημμύρισε το δύστυχο αυτοκίνητο.

Σε μια άνευ προηγουμένου -για δεδομένα GT-R- εκδήλωση αφηρημάδας και αμέλειας, ο οδηγός του ξέχασε να τοποθετήσει το λεβιέ του κιβωτίου στο «P». Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν σήκωσε ούτε το χειρόφρενο! Ως αποτέλεσμα η βαρύτητα έκανε τη δουλειά της, έλκοντας τα 1.700+ κιλά του Nissan στον κατήφορο – στο τέλος του οποίου, βρισκόταν η θάλασσα! Ουδείς κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να επιχειρήσει να το σταματήσει, καθώς ο «μύστης» ιδιοκτήτης του το είχε κλειδώσει. Το GT-R ανασύρθηκε από το νερό, ωστόσο οι ζημιές στα ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά μάλλον το έχουν βγάλει «ολική».

Get it on Google Play Download on the App Store