Nissan Z: Ακούστε τον V6 με τα 400 άλογα (+videos)

Εν αναμονή του Nissan Z το 2023, με τις προσδοκίες να βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ωστόσο ένας youtuber το οδήγησε… για όλους εμάς και μας «έβαλε» να ακούσουμε τους 400 ίππους του ιαπωνικού super car από τον εκπληκτικό σε ήχο V6 που «φοράει».

Ο Byron Glover, συγκεκριμένα, από το κανάλι Drive 615 έκατσε στη θέση του συνοδηγού δύο Z, ως καλεσμένος της Nissan στο Τενεσί. Το πρώτο Ζ είναι ένα χειροκίνητο έξι σχέσεων βαμμένο σε απόχρωση stealthy Boulder Grey, όπως την ονομάζει η Nissan, με κόκκινη και μαύρη ταπετσαρία στο εσωτερικό του. Το δεύτερο αυτοκίνητο είναι αυτόματο, χρωματισμένο σε ένα «παθιασμένο» μεταλλικό Passion Red, αλλά συνδυασμένο στο εσωτερικό με ολόμαυρο διάκοσμο.

Το Drive 615 γύρισε δύο βίντεο, ένα για κάθε αυτοκίνητο, αλλά επί της ουσίας το πρώτο βίντεο εστιάζει στην έκθεση αυτοκινήτου και στο πώς φαίνονται τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα. Στο δεύτερο βίντεο, όμως, υπάρχει δράση και μάλιστα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον γύρω στο 7,15. Τότε είναι που ακούμε τον 3λιτρο twin-turbo V6 να οργιάζει.

Ο ήχος επιτυγχάνει μια καλή ισορροπία μεταξύ του εκλεπτυσμένου και του τραχύ, κάτι που φαίνεται ότι αποτελεί στόχο της Nissan. Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο, αλλά η Nissan δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ούτε αυτό, ούτε την φημολογούμενη τιμή των 40.000 δολαρίων (36.400 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία) για τη βασική έκδοση.

Get it on Google Play Download on the App Store