Ο Ρονάλντο ξεκουράζεται στο αγαπημένο του όχημα

Ο mega star του ποδοσφαίρου, αλλά και των social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτός από την λατρεία που έχει για την στρογγυλή θεά, έχει και μεγάλη αδυναμία στα πολύ ακριβά αυτοκίνητα, αλλά και στα αντικείμενα γενικότερα. Άλλωστε φυσάει το χρήμα, αλλά τουλάχιστον το ευχαριστιέται με την πολυμελή του οικογένεια.

Δείτε ακόμα: Το καταιγιστικό δώρο γενεθλίων του Ρονάλντο (+video)

Ο 35 ετών διάσημος ποδοσφαιριστής ανέβασε στον λογαριασμό στου στο Instagram μια φωτογραφία, όπου τον δείχνει να κάθεται στο έδαφος και να ακουμπάει την πλάτη του στις ζάντες του αγαπημένου του τετράτροχου αποκτήματος. Αυτό δεν είναι άλλο από την Bugatti Chiron με τον W16 κινητήρα των 8 λτ. ισχύος 1.500 ίππων και αξίας περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πίσω από την Bugatti διακρίνεται μια Mercedes S-Class Coupe, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο, η σύζυγός του, Χεορχίνα, του έκανε ένα… μικρό δωράκι για την συλλογή του: μια κατάμαυρη Mercedes-AMG G 63 Brabus, τυλιγμένη ταιριαστά σε κόκκινη κορδέλα.

Δείτε ακόμα: Τι λατρεύει ο Ρονάλντο εκτός από τα αυτοκίνητα;

Όμως επειδή πλέον μπορεί να μην του κάνει και τόσο εντύπωση, λέγεται ότι έχει παραγγείλει την πιο σκληροπυρηνική Bugatti Centodieci. Αυτή θα κατασκευαστεί σε 10 αντίτυπα και διαφέρει σημαντικά από τη Chiron, ενώ συνολικά αναβιώνει σε πολλά σημεία την EB110 σε πιο σύγχρονη εκδοχή. Όσο για την τιμή της, θα χρειαστεί να εκταμιεύσει άλλα 8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν θα του λείψουν. Άλλωστε πριν από λίγο καιρό, ο Ρονάλντο απέκτησε και ένα απίστευτο γιοτ αξίας περί των 7,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε ακόμα: Τι αυτοκίνητα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Get it on Google Play Download on the App Store