Τι λατρεύει ο Ρονάλντο εκτός από τα αυτοκίνητα;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, έχοντας στο γκαράζ του μεταξύ άλλων μια Bugatti Chiron και μια Mercedes-AMG GLE63 S Coupe. Όμως οι τέσσερις τροχοί δεν είναι η μόνη αγάπη του Πορτογάλου σταρ.

Δείτε ακόμα: Στην σειρά τα supercars για τον Καρίμ Μπενζεμά (+video)

Ως αθλητής που αμείβεται με πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (υπολογίζοντας τις χορηγίες και τις διαφημίσεις, αλλά αφήνοντας εκτός το Instagram, από το οποίο επίσης «καθαρίζει» εκατομμύρια), ο κάτοχος 5 Χρυσών Μπαλών διατηρεί ένα ακόμα ακριβό χόμπι. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τα κοσμήματα. Εν προκειμένω, τα ρολόγια. Στη φωτογραφία παρατηρούμε το τελευταίο του απόκτημα, ονόματι Rolex GMT-Master Ice. Ακούγοντας και μόνο το όνομα της ελβετικής εταιρίας ωρολογοποιίας, υποψιαζόμαστε ότι μόνο φθηνό δεν είναι. Συνυπολογογίζοντας την εμφάνιση, το γεγονός ότι το φοράει ο Ρονάλντο και την ονομασία «Master» που το συνοδεύει, μπαίνουμε περισσότερο στο νόημα.

Το Master Ice είναι το πιο προσεγμένο και ακριβό ρολόι στην ιστορία της Rolex. Είναι καλυμμένο εξ ολοκλήρου από διαμάντια 30 καρατίων και λευκόχρυσο 18 καρατίων, κατασκευασμένο στο χέρι, ενώ ακόμα και το καντράν αποτελείται από διαμάντια. Το κόστος για όλο αυτό το αδαμάντινο ρολόι χειρός; Σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια! Για την ακρίβεια, 485.350 δολάρια – ή 434.970 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: O Ζιντάν «μαγεύει» με Audi RS 3 Sportback

Στη συγκεκριμένη εμφάνισή του δε, και μόνο για το αριστερό του χέρι, ο superstar της Γιουβέντους φοράει διαμάντια αξίας άνω των 830.000 δολαρίων (743.874 ευρώ). Εκτός του Rolex, βλέπουμε ένα πελώριο δαχτυλίδι (που θα ταίριαζε άνετα σε σιδερογροθιά) και μια βέρα. Ακόμα και αυτά, όμως, μαζί με το Master Ice υστερούν συγκριτικά με το πιο ακριβό ρολόι που έχει στην κατοχή του ο 35χρονος παιχταράς: το Franck Muller Vanguard Encrypto, που κοστολογείται στα 1.569.900 δολάρια (1.407.540 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store