Οδήγησε την BMW M2 Competition στο κινητό σου (+video)

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση της BMW M2 Competition, η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και video από το videogame στο οποίο πρωταγωνιστεί το αυτοκίνητό της. Αυτό είναι το CSR Racing 2 και σύμφωνα με τους προγραμματιστές του, υπήρξε συνεργασία ανάμεσα σε αυτούς και στη BMW προκειμένου το αυτοκίνητο να είναι όσο ρεαλιστικό γίνεται.

Δείτε ακόμη: Ford F-150 Raptor με το… πλάι στο Nürburgring (+video)

Προκειμένου να οδηγήσετε τη BMW M2 Competition δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στο App Store αν έχετε στην κατοχή σας iPhone ή iPad και στο Google Play αν έχετε κάποια Android συσκευή και να κατεβάσετε το παιχνίδι.

Εμείς να θυμίσουμε πως η BMW M2 Competition αντικαθιστά την BMW M2. Οι βασικότερες και πιο ουσιαστικές αλλαγές της είναι ο εξακύλινδρος M TwinPower Turbo κινητήρας (ο N55 και όχι ο S55 που υπηρετούσε το μοντέλο μέχρι πρότινος και είναι ο ίδιος με των M3/M4). Αυτός αποδίδει 410 ίππους (40 περισσότερους από την BMW M2 που αντικαθιστά) από τις 5.250 σ.α.λ. έως και τις 7.000 σ.α.λ. και 550 Nm ροπής από τις 2.350 σ.α.λ. έως και τις 5.230 σ.α.λ. Ενδεικτικό των ικανοτήτων της BMW M2 Competition είναι το γεγονός πως για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 4,2 δλ. με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη M DCT και 4,4 με το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η τελική της ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα και στα 280 χλμ./ώρα στο Driver’s Package (και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ηλεκτρονικός κόφτης). Οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ, καθώς το σύστημα διεύθυνσης είναι αναθεωρημένο, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Active M Differential και την ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης: Έτσι περνάς το μεγαλύτερο σαμαράκι στον κόσμο! (+video)

Αν θέλετε να πάρετε μία γεύση από το βιντεοπαιχνίδι και την BMW M2 Competition σε αυτό, πριν το κατεβάσετε δεν έχετε παρά να δείτε το video που ακολουθεί πιο κάτω.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=_je8Fv0vwRs

Get it on Google Play Download on the App Store