Οδηγήστε την καινούργια Maserati της καρδιάς σας!

Η οδήγηση μιας Maserati αποτελεί όνειρο για πολλούς, η απόκτηση άφταστο για τους περισσότερους. Δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψει κάποιος τα όνειρά του, όμως, καθώς οι Ιταλοί δίνουν τη δυνατότητα οδήγησης των κορυφαίων μοντέλων τους, σε πίστα!

Το πρόγραμμα Master Maserati βρίσκεται αισίως στο 22ο έτος λειτουργίας και διεξάγεται σε 50 χώρες ανά την υφήλιο. Σκοπός του είναι να προωθεί τα αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρίας σε υποψήφιους πελάτες, αλλά και να προσφέρει την απόλαυση της οδήγησης μιας «Τρίαινας» ακόμα και σε όσους δεν έχουν την οικονομική επιφάνεια ώστε να μπουν στην οικογένεια της Maserati. Οι περισσότερες πίστες βρίσκονται στην Ευρώπη, καθώς αυτή είναι η μεγαλύτερη αγορά της φίρμας από τη Μόντενα (πάνω από 7.000 πελάτες), αλλά δεν λείπουν οι επισκέψεις σε Μέση Ανατολή και Αμερική.

Τέσσερα επίπεδα οδηγικής εμπειρίας είναι διαθέσιμα, κάθε ένα με διαφορετικό κόστος. Το βασικό λέγεται Engine Start και διαρκεί μισή μέρα, περιλαμβάνοντας οδήγηση των Ghibli/Levante Trofeo. Η εμπειρία του νέου supercar MC20 δεν λείπει, αλλά περιορίζεται σε γύρους από τη θέση του συνοδηγού και δοκιμαστή της Maserati στο τιμόνι. Η τιμή για όλα αυτά τα ευχάριστα, ορίζεται στα 900 ευρώ.

Τα επίπεδα GT και Sport απευθύνονται στους πιο «ψαγμένους» (και πλούσιους), παρέχοντας μια διδακτική μέρα στην πίστα όπου οι ενδιαφερόμενοι δέχονται συμβουλές από τους δοκιμαστές της εταιρίας, μέσα από ενδελεχή ανάλυση στοιχείων τηλεμετρίας και on board μαθήματα οδήγησης. Σκοπός είναι να ακονίσουν τις ικανότητές τους, ώστε να γίνουν αρκετά καλοί για τα πηδάλια της MC20 (στο επίπεδο GT) ή της αγωνιστικής GranTurismo MC GT4 (στο επίπεδο Sport). Εδώ το αντίτιμο ανέρχεται στις 2.400 ευρώ (το GT) και τις 4.150 ευρώ (το Sport).

Το κορυφαίο MC20 Master είναι «ρεζερβέ» για τους κατόχους του υπεραυτοκινήτου και εκτείνεται σε δυο μέρες. Εδώ οι ιδιόκτητες της MC20 εκπαιδεύονται στο χειρισμό των αυτοκινήτων τους και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους, ακόμα και χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα – πάντα υπό την επίβλεψη επαγγελματιών οδηγών αγώνων. Το κόστος ανέρχεται στις 10.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store