Οδηγός γλίτωσε από αυτή την BMW με αμυχές!

Ένα πολύ τρομακτικό τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 5 Αυγούστου στον αυτοκινητόδρομο M1 της περιοχής  Loughborough στην Αγγλία, όπου ενεπλάκησαν δύο φορτηγά και ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Ανάμεσα στα δύο βαριά οχήματα βρέθηκε μια νέα BMW Σειρά 3, η οποία έγινε σάντουιτς.

Δείτε ακόμα: To κινεζο-ιαπωνικό Qashqai των 10.900 ευρώ!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, παρά τη μεγάλη του ατυχία, στάθηκε τελικά πολύ τυχερός, αφού μέσα από τα συντρίμμια απεγκλωβίστηκε με μικροτραυματισμούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο δεν αποκλείεται για καραμπόλα. Πιθανώς να μην πρόλαβε να φρενάρει έγκαιρα το φορτηγό που ακολουθούσε, ενώ δεν αποκλείεται να έγινε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, που να οδήγησε σε αυτό το συμβάν.

Δείτε ακόμα: Ποια αυτοκίνητα βγάζουν βλάβες στον κινητήρα;

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το πυροσβεστικό τμήμα Leicestershire Fire and Rescue Service (LFRS) δείχνει την εντελώς κατεστραμμένη BMW, η οποία έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Το κάθισμα του οδηγού μετακινήθηκε αρκετά κοντά προς το τιμόνι, όμως ευτυχώς πίσω δεν καθόταν κάποιος επιβάτης (διακρίνεται και ένα παιδικό κάθισμα πίσω από τον οδηγό). Τότε σίγουρα θα θρηνούσαμε θύματα.

Δείτε ακόμα: Γιατί η Octavia άλλαξε το ρου της Skoda;

Το τρακάρισμα προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος σε δρόμους, για σχεδόν έξι ώρες. Ένας εκπρόσωπος του LFRS είπε: «Σήμερα το πλήρωμά μας παρευρέθηκε σε τροχαίο και το περιστατικό αφορούσε δύο βαρέα φορτηγά οχήματα και ένα αυτοκίνητο. Ήταν μια περίπλοκη διάσωση, αλλά το θύμα ελευθερώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μόνο μικρούς τραυματισμούς. Θυμηθείτε να ελέγξετε το όχημά σας, πριν από μεγάλα ταξίδια.»

Get it on Google Play Download on the App Store