Οι Τούρκοι έβαλαν ψεύτικα περιπολικά στους δρόμους!

92

Η αστυνομία της Τουρκίας σκέφτηκε έναν έξυπνο αλλά και πονηρό παράλληλα τρόπο για να ξεγελάει τους οδηγούς και να τους κάνει να κόβουν ταχύτητα. Σε αυτοκινητόδρομο της Τουρκίας ένας ταξιδιώτης φωτογράφησε αυτό το περιπολικό «φάντασμα» το οποίο απεικονίζει με ακρίβεια το τούρκικο περιπολικό και μάλιστα με φάρο που ανάβει και αντλεί την ενέργειά του μέσω ηλιακού πάνελ.

Δείτε ακόμη: Σοκ! Τροχόσπιτα «τάφοι» σε crash tests (+video)

Οι φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω ενός tweet που ανέβηκε στο λογαριασμό του Radford Road Police στο Nottinghamshire της Αγγλίας. Το εν λόγω αστυνομικό τμήμα φαίνεται ότι είδε πολύ σοβαρά αυτή την κίνηση της τουρκικής αστυνομίας και σκέφτεται να κάνει το ίδιο για τους αγγλικούς δρόμους, ζητώντας τις απόψεις των πολιτών.

Το θέμα είναι ότι τα ψεύτικα περιπολικά αρχικά θα «ψαρώνουν» τους οδηγούς και θα τους αναγκάζουν να είναι πιο προσεκτικοί και να κόβουν ταχύτητα, όμως όσοι περνούν τακτικά από εκείνο το σημείο θα γνωρίζουν πλέον ότι δεν είναι ένα αληθινό περιπολικό. Εκτός και αν κρύβει κάποιο ραντάρ που δεν φαίνεται με το μάτι και το μάθουν αργότερα οι οδηγοί που θα λαμβάνουν τις κλίσεις από τους αστυνομικούς φαντάσματα!

Δείτε ακόμη: Το αγροτικό Honda Civic Type R «κυκλοφορεί κι οπλοφορεί»