Όλα έτοιμα για το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light

Το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, ένας θεσμός που φέτος κλείνει 13 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο είδος του στη Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι έτοιμο να πατήσει γκάζι και αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light μετρά πλέον αντίστροφα καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας όπου και φέτος θα μετατραπεί σε πίστα, με το ενδιαφέρον για συμμετοχή να είναι αυξημένο από τους οδηγούς. Να σημειωθεί πως το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light είναι υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και του ΕΟΤ. Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light και χορηγοί η ΕΚΟ και η SUPER FAST FERRIES. Χορηγός εκκίνησης είναι τα Super Market ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και χορηγός πίστας η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ.

Όπως ανακοίνωσε και η διοργανώτρια αρχή, το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light, θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.), το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site του PICK, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook!

Get it on Google Play Download on the App Store