Ονειρική συλλογή από supercars! (+video)

Η πλέον εντυπωσιακή συλλογή από supercars βρίσκεται στο μαγευτικό Μαϊάμι! Αυτοκίνητα που αποτελούν όνειρο για τους περισσότερους από εμάς, βρίσκονται στο σπίτι ενός Κροίσου. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές συλλογές με supercar & hypercars και μάλιστα με τα πλέον σπάνια μοντέλα!

Δείτε ακόμα: Απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων διεφθαρμένου πολιτικού!

Το video ξεκινάει με το εντυπωσιακό Apollo IE. Μόνο δέκα έχουν κατασκευαστεί στο σύνολο, ενώ από αυτά μόλις δυο έχουν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους. Το ένα το βλέπετε στο βίντεο, σε ένα συναρπαστικό πορτοκαλί χρώμα με πλήθος ανθρακονημάτων. Ακολουθεί μία τριλογία από Porsche: 959, Carrera GT και 918 Spyder, όλες με Racing περιβολή! Η συλλογή περιλαμβάνει και μία street-legal Maserati MC12 τροποποιημένη από την Edo Competition, μία βελτιωμένη Lamborghini Aventador SV, μία μπλε McLaren P1, όπως κι ένα ιδιαιτέρως σπάνιο Ford GTX1. Η κορυφαία συλλογή συνεχίζει με την Saleen S7 Twin Turbo, με την Dodge Viper ACR, την εκπληκτική McLaren Senna, ενώ επίσης θα δείτε μία Ferrari Enzo, μία μαύρη LaFerrari, αλλά και μία Mercedes-Benz SLS AMG Black Series.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη συλλογή από muscle cars! (+video)

Και το απίστευτο; Όλα τα παραπάνω είναι μόνο ένα μέρος από το πολυτελές γκαράζ. Σε άλλο κομμάτι του ίδιου χώρου βλέπουμε μία ακόμα McLaren Senna GTR, δύο Ferrari F12tdf, μία Ferrari 458 Speciale Aperta, μία Ferrari 430 Scuderia Spider, και μία Ferrari 599 GTO. Όμως τα ονειρικά μοντέλα δεν τελειώνουν εδώ καθώς υπάρχουν μία Lamborghini Diablo VT,μία Mercedes-Benz SLR McLaren, μία Aston Martin Rapide S AMR, δύο Porsche 911 Turbo S Exclusive Series Cabriolet, και τρεις (ναι τρεις!) ακόμα Porsche Spyder.

Δείτε ακόμα: Απολυτήριο για τις θρυλικές Mercedes του Στρατού!

Ένα… υπογλώσσιο χρειάζεται πριν δείτε το βίντεο παρακάτω!

Get it on Google Play Download on the App Store