Ονειρικό τροχόσπιτο με γκαράζ για supercar! (+video)

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει για τους περισσότερους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να συνεχίσει να απολαμβάνει ταξίδια και προορισμούς όλες τις εποχές και ημέρες του χρόνου. Ακόμα και μια μονοήμερη απόδραση είναι αρκετή για να ξεφύγει κανείς από την καθημερινότητα.

Όσοι λοιπόν θέλουν στις διακοπές να κουβαλούν παντού μαζί τους ολόκληρο το νοικοκυριό του σπιτιού και δεν τους αρέσει να μένουν σταθεροί σε ένα μέρος, τότε τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα αποτελούν μια κατάλληλη λύση. Ωστόσο, το βασικό τους μειονέκτημα για τους περισσότερους είναι η υψηλή τους τιμή, αφού ένα καινούριο πωλείται τουλάχιστον 60.000 ευρώ. Αν αυτά τα χρήματα σας φαίνονται πολλά για ένα τέτοιο όχημα, τότε τα πάνω από 2 εκατομμύρια του συγκεκριμένου μοιάζουν -και είναι- ανηλεής υπερβολή!

Το Performance S Motorhome είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η γερμανική εταιρία Volkner Mobil, που ειδικεύεται σε κατασκευές του είδους. Το μήκος του φτάνει τα 12 μέτρα και οι παροχές που προσφέρει δεν έχουν να ζηλέψουν στο παραμικρό ένα κανονικό σπίτι, πολυτελούς κλίμακας. Οι δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις στην καμπίνα συνδυάζονται με premium ηχοσύστημα της Burmester, που κοστίζει μόνο του 300.000 ευρώ! Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, μηχανή εσπρέσο, ακόμα και ηλεκτρικά πτυσσόμενες θήκες για διάφορα αντικείμενα.

Τα ντεπόζιτα νερού μπορούν να φιλοξενήσουν από 750 έως 1.000 λίτρα, ενώ τις ανάγκες ηλεκτροδότησης καλύπτουν ηλιακά πάνελ στην οροφή και μπαταρίες, που φτάνουν σε συνολική χωρητικότητα τις 1.800 Ah. Στα κινητήρια σύνολα συναντάμε δυο ντίζελ επιλογές, των Mercedes και Volvo. Στην πρώτη περίπτωση η ισχύς ανέρχεται στα 424 άλογα, ενώ στη δεύτερη στους 454 ίππους.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του Performance S Motorhome ωστόσο, είναι κρυμμένο κάτω από αυτό. Εκεί που εδράζει το ηλεκτρικά ελεγχόμενο και υδραυλικά κινούμενο γκαράζ, ικανό να φιλοξενήσει κανονικά supercars και hypercars! Στις φωτογραφίες δεσπόζουν οι Bugatti Chiron και Mercedes 300SL Gullwing, αλλά δεν πάνε πίσω η Ferrari 458 Italia και το BMW i8. Στην τιμή των 2.035.000 ευρώ δεν συγκαταλέγεται κανένα εξ αυτών.

Get it on Google Play Download on the App Store