Παγκόσμιο Αυτοκίνητο 2020 το Kia Telluride

Η Kia είναι η μεγάλη νικήτρια των Βραβείων Παγκόσμιου Αυτοκινήτου (World Car Awards) 2020, καθώς το Telluride ανακηρύχθηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς (World Car of the Year) και το Soul EV Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης (World Urban Car).

Δείτε ακόμα: Προσφορά για Kia Sportage 1.6 Diesel 2WD/4WD

Το Kia Telluride βραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και τη μεγάλη πρακτικότητά του. Διαθέσιμο σε όλη τη Βόρεια Αμερική και σε πολλές από τις παγκόσμιες αγορές της Kia, το Kia Telluride συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με μια ευρύχωρη, πρακτική και υψηλής ποιότητας καμπίνα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ επιβάτες. Εξοπλισμένο με μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών, σύστημα τετρακίνησης και συστήματα υποβοήθησης οδηγού, το Telluride είναι ιδανικό για οικογενειακές διαδρομές στην άσφαλτο αλλά και πέρα από αυτήν.

Δείτε ακόμα: Νέο Kia Sorento με 1.600άρη κινητήρα

Το πλήρως ηλεκτρικό Soul EV ανακηρύχθηκε το ιδανικό αυτοκίνητο για την πόλη, καθώς συνδυάζει επιδόσεις μηδενικών ρύπων και μια εντυπωσιακή αυτονομία με ένα κόμπακτ αμάξωμα, ενδιαφέρουσα σχεδίαση και υψηλά επίπεδα πρακτικότητας.

Το Kia Soul EV διαθέτει ένα ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης με μπαταρίες 64 ή 39,2 kWh. Με μια φόρτιση μπορεί να καλύψει μέχρι και 452 χιλιόμετρα (μοντέλο με μπαταρία 64 kWh, συνδυασμένος κύκλος WLTP), προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη αυτονομία από πολύ πιο ακριβά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε το νέο Kia e-Soul (+video)

Οι νικητές των World Car Awards αναδεικνύονται από μια ανεξάρτητη διεθνή κριτική επιτροπή που αποτελείται από 86 έμπειρους και αναγνωρισμένους δημοσιογράφους 24 χωρών από όλο τον κόσμο.

Get it on Google Play Download on the App Store