Παπούτσια McLaren για τρέξιμο επιπέδου supercar

Η McLaren συνεργάζεται με την εταιρία αθλητικών ειδών APL (Athletic Propulsion Lab) για τη δημιουργία του παπουτσιού HySpeed, που θέλει να μεταφέρει τις επιδόσεις supercar στα πόδια των αθλούμενων.

Οι δυο εταιρίες παρουσίασαν τη νέα σειρά του αθλητικού παπουτσιού, η οποία χαρακτηρίζεται από τους τρεις νέους διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Η πιο απλή συνδυάζει άσπρο και μαύρο σε σόλα και «σώμα» αντίστοιχα, η μέση λύση εκφράζεται από το μπεζ-μαύρο-άσπρο αντλώντας έμπνευση από το εσωτερικό των αυτοκινήτων της McLaren και τη γαλλική ριβιέρα, ενώ η πιο φανταχτερή αποτελείται από μια μίξη κρεμ-ροζ-κίτρινου. «Εμπνευστήκαμε από τους «Μάγους του Γουόκινγκ» και ως φόρο τιμής, στην APL δημιουργήσαμε και εφαρμόσαμε μοναδικά μείγματα υφής και χρώματος στο HySpeed », δήλωσαν οι ιδρυτές της APL, Adam και Ryan Goldstone. «Τα νέα χρώματα δείχνουν πόσο ευέλικτη και συναρπαστική μπορεί να είναι η συνεργασία, ειδικά με ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το Pristine/Magenta».

Η McLaren και η APL κυκλοφόρησαν την πρώτη τους συλλογή παπουτσιών τον περασμένο Αύγουστο, σε 5 χρωματικούς συνδυασμούς (λευκό, κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ και μια διχρωμία άσπρου-μαύρου, όπου το ένα χρώμα «σβήνει» στο άλλο). Το HySpeed χαρακτηρίζεται ως ένα παπούτσι running υψηλών επιδόσεων για όλες τις χρήσεις, διαθέτοντας τριπλή μεσόσολα FutureFoam και πλάκα ανθρακονημάτων, για μέγιστη απόσβεση των κραδασμών και απρόσκοπτη κίνηση του ποδιού κατά το τρέξιμο.

Όπως συμβαίνει με τα εξελιγμένα παπούτσια running που φιλοξενούν διάσημο όνομα, έτσι και αυτό της McLaren χρειάζεται το αντίστοιχο αντίτιμο. Τα APL McLaren HySpeed είναι από τα πιο που κυκλοφορούν, ξεκινώντας από τα 450 δολάρια (419 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store