Πάρκαρε παράνομα και του το σήκωσαν με κλαρκ!

Αυτό που έχουμε σκεφτεί πολλοί όταν βλέπουμε παράνομα παρκαρίσματα, έκαναν πράξη στην Κίνα. Μια Merceces A-Class Sedan βρέθηκε κυριολεκτικά στον αέρα, όταν χρησιμοποιήθηκε κλαρκ για να την απομακρύνει από σημείο που εμπόδιζε!

Τα πλάνα είναι αρκετά σύντομα, απεικονίζοντας την τετράθυρη Γερμανίδα παρκαρισμένη σε ζώνη όπου δεν θα έπρεπε να βρίσκεται. Υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να απομακρυνθεί από γερανό μέσω της κλασικής διαδικασίας: γάντζο, κατέβασμα της ράμπας, ρυμούλκηση του αυτοκινήτου πάνω σε αυτή, ανέβασμα ράμπας, κατάληξη στη μάντρα της αστυνομίας. Για κάποιο λόγο, όμως, την επιχείρηση εδώ ανέλαβε ανυψωτικό μηχάνημα, παρότι υπήρχε κανονικά γερανός στο σημείο. Το κλαρκ πέρασε τις περόνες κάτω από το αμάξωμα –προκαλώντας πιθανότατα ζημιές στο πάτωμα, το σύστημα εξαγωγής και ποιος ξέρει σε πόσα ακόμα μηχανικά μέρη– και έκανε «αερομεταφερόμενη» την A-Class, ενώ το φορτηγό ήταν δίπλα.

Η επιχείρηση είναι κανονικότατη και νομότυπη, καθώς φαίνονται ξεκάθαρα οι αστυνομικοί που την επιβλέπουν. Δεν πρόκειται δηλαδή για κάποιον εξοργισμένο πολίτη, που πήρε το νόμο στα χέρια του. Η λευκή Mercedes φορτώθηκε τελικά στην πλάτη του γερανού, με άγνωστη την έκταση των ζημιών από κάτω. Εξίσου άγνωστη είναι η συνέχεια και το ενδεχόμενο να ζήτησε αποζημίωση ο κάτοχός της. Και να το έκανε, πάντως, δύσκολα να δικαιώθηκε. Έχουμε δει εξάλλου πως η Κίνα δεν διαθέτει και τις πιο διαλλακτικές διαδικασίες στις σχέσεις κράτους-πολιτών…

https://www.instagram.com/p/CpbFictDD65/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Get it on Google Play Download on the App Store