Νέα μοναδική Mercedes A-Class Sedan Edition 1

Όπως συνηθίζει η Mercedes για τα νέα της μοντέλα, έτσι και για την ολοκαίνουργια A-Class Sedan λανσάρει την ειδική έκδοση Edition 1, η οποία θα είναι διαθέσιμη για ένα χρόνο από το λανσάρισμά της, που έχει αρχίσει ήδη στη Γερμανία. Εκεί, η νέα A-Class Sedan πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 30.916 ευρώ, ενώ το επιπλέον κόστος για την Edition 1 ανέρχεται στο ποσό των 7.021 ευρώ. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι τιμές της νέας μικρομεσαίας σεντάν Mercedes και για την ελληνική αγορά.

Διαβάστε και αυτό: Δοκιμή Mercedes-Benz A 180 d 7G-DCT

Η νέα Mercedes A-Class Sedan Edition 1 διαθέτει αρκετά μοναδικά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Εξωτερικά τη διαφορά κάνουν τμήματα βαμμένα σε απόχρωση του χαλκού, όπως είναι στα μικρά «διαμάντια» της μάσκας και στις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου AMG των 19 ιντσών. Πρόσθετα γνωρίσματα αποτελούν οι LED προβολείς υψηλής απόδοσης και το πακέτο AMG Line. Αυτό περιλαμβάνει πιο σπορ προφυλακτήρες με αεροτομή, ποδιές στα μαρσπιέ και χαμηλωμένη ανάρτηση.

Στο εσωτερικό της A-Class Sedan Edition 1 διακρίνονται οι δερμάτινες επενδύσεις με ραφές σε χάλκινη απόχρωση, το σπορ flat bottomed τιμόνι, τα διακοσμητικά στο ταμπλό και τις πόρτες από αλουμίνιο, τα σπορ καθίσματα, το λογότυπο Edition 1 στην επένδυση από την πλευρά του συνοδηγού, τα βελούδινα πατάκια και ο φωτισμός καμπίνας με 64 διαφορετικά χρώματα.

Διαβάστε και αυτό: Νέα Mercedes X 350 d V6 με επιδόσεις GTi (+video)

Η A-Class Sedan Edition 1 θα είναι διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες και όλα τα χρώματα αμαξώματος. Να υπενθυμίσουμε ότι η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τα μηχανικά σύνολα βενζίνης των 1.33 λτ. με 163 ίππους (A 200) και των 2.0 λτ. με 190 ίππους (Α 220) και 224 ίππους (Α 250), ενώ μοναδική ντίζελ επιλογή είναι το μοτέρ των 1.5 λτ. με 116 ίππους (A 180 d).

Get it on Google Play Download on the App Store