Πάρκαρε το Lada του σε μπαλκόνι για 27 χρόνια! (+video)

Μια απίστευτη αλληλουχία γεγονότων οδήγησε έναν Γεωργιανό να παρκάρει πριν 27 χρόνια, το τότε νέο του Lada στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Μέχρι και το θάνατό του, το καινούργιο Lada ήταν παρκαρισμένο εκεί!

Και λέμε ήταν γιατί μετά το θάνατο του κυρίου Enukidze, η οικογένειά του αποφάσισε να το κατεβάσει από εκεί. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν από 27 χρόνια ο κ. Enukidze στη Τιφλίδα της Γεωργίας, κάνοντας αιματηρές οικονομίες κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό για την αγορά του αγαπημένου του Lada. Ενθουσιασμένος και χαρούμενος έκοβε βόλτες για να χαρεί το νέο του απόκτημα. Αλλά όχι για πολύ μιας και κάποιος τον έκλεψε μέσα από το νέο του αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμη: Έβαλε σε Lada τροχούς με 3.000 καρφιά! (+video)

Αρκετά ταραγμένος από το συμβάν και αφού απέφυγε τα χειρότερα και δεν του έκλεψαν το αυτοκίνητο έκανε κάτι πρωτοφανές. Μίσθωσε έναν γερανό και το πάρκαρε στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον 4ο όροφο, λέγοντας στους γείτονές του, ότι το αυτοκίνητο θα μείνει εδώ μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες.

Δυστυχώς αυτές οι μέρες δεν ήρθαν και το αυτοκίνητο παρέμεινε όλο αυτό το διάστημα στο μπαλκόνι, με το Lada να μετατρέπεται σε αξιοθέατο για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Όμως το όνειρο του κ. Enukidze, να οδηγήσει το Lada του δεν έγινε πραγματικότητα, μιας και έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό και η οικογένειά του πήρε την απόφαση να το κατεβάσει από το μπαλκόνι και να το πουλήσει.

Δείτε ακόμη: Ατίθασο Lada Niva 1.7 λτ. turbo! (+videos)

Είμαστε σίγουροι ότι μετά από τέτοια δημοσιότητα που έχει λάβει το Lada του… μπαλκονιού, θα πετύχουν καλή τιμή! Δείτε και το video με την… αποκαθήλωση!

Get it on Google Play Download on the App Store