«Πατάτα» της BMW σε video της M2 (+video)

Η αλλαγή κάθε χρόνου συνήθως συνοδεύεται από αντίστοιχα video των αυτοκινητοβιομηχανιών, που αποχαιρετούν το προηγούμενο και καλωσορίζουν το νέο έτος. Η BMW θέλησε να κάνει το ίδιο με τη M2. Ένα σύντομο clip με την -κατά γενική ομολογία- καλύτερη σύγχρονη M στην πίστα, να πλαγιολισθαίνει με χάρη και να κάνει την αλλαγή από το 2020 στο 2021, μέσω του οδόμετρου. Ωραία σκέψη, αλλά κάπου στην εκτέλεση οι Αμερικανοί -καθότι μιλάμε για την BMW Η.Π.Α.- τα έκαναν μαντάρα.

Δείτε ακόμα: H μοναδική BMW M2 CSL Turbomeister 520 PS

Η εικόνα όντως δείχνει την M2 CS να ντριφτάρει και να καίει λάστιχο, αλλά η ηχητική υπόκρουση δεν σας φαίνεται κάπως παράταιρη; Ακούγεται αυτό το μοτέρ να είναι 3λιτρο εξακύλινδρο εν σειρά τούρμπο, ή μήπως σας κάνει για ατμοσφαιρικό V10; Όσοι απαντήσατε το δεύτερο, έχετε εξαιρετική ακουστική αντίληψη. Η BMW, προκειμένου να κάνει πιο ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα (αναγνωρίζοντας προφανώς την ηχητική αδυναμία του δικού της μοτέρ), έβαλε από πάνω τον ήχο του 5.2 FSI V10! Άγνωστο αν προέρχεται από το Audi R8 ή την Lamborghini Huracan, αλλά σίγουρα δεν είναι M2. Επιπλέον, μπορείτε να ακούσετε το φτωχό μοντάζ ολόκληρου του video, με τα εφέ από τους ήχους των ελαστικών να παραπέμπουν σε ερασιτεχνική παραγωγή.

Διαβάστε επίσης: Η Mercedes-AMG τρολάρει την Audi (+video)

Αφού τα άκουσαν από όλους, οι Αμερικανοί κατέβασαν το video αλλά ως γνωστόν, το ίντερνετ δεν ξεχνάει. Κάτι που ισχύει και για την Maserati, η οποία επίσης υπέπεσε σε «πατάτα» στο μοντάζ, δείχνοντας κατέβασμα στα paddles του αυτόματου κιβωτίου τη στιγμή που το video μιλούσε για ανέβασμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Cammisa (@jasoncammisa)

Get it on Google Play Download on the App Store