«Καλή Χρονιά» από την Lamborghini (+video)

Το έτος που μας άφησε θα μείνει στην Ιστορία, για όλους τους λάθους λόγους. Παρόλη τη ζοφερότητα, που κατέκλυσε όλους τους τομείς, άπαντες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σταθούν όρθιοι απέναντι στη λαίλαπα του κορωνοϊού. Η Lamborghini μας εύχεται «Καλή Χρονιά», κάνοντας μια ανασκόπηση στην δραστηριότητα που επέδειξε μέσα στο 2020.

Δείτε επίσης: «Ταυρομαχίες» με Aventador, Huracan και Urus (+video)

Οι Ιταλοί παρουσίασαν 8 νέα μοντέλα και εκδόσεις (Huracan EVO RWD, EVO Spyder RWD, STO και Trofeo, Essenza SCV12, Sian Roadster, Urus Pearl Capsule, Yamamoto Aventador S), συνοδευόμενα από παρουσίες στους δυο τροχούς (Ducati Diavel 1260 Lamborghini), ακόμα και τη θάλασσα (Tecnomar Lamborghini 63)! Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε τις αγωνιστικές επιτυχίες της Huracan Trofeo, ενώ εύφημος μνεία απονέμεται για το εξαιρετικά σημαντικό έργο της κατασκευής εξοπλισμού για το υγειονομικό προσωπικό της Ιταλίας, που δοκιμάστηκε όσο λίγα από την πανδημία.

Δείτε ακόμα: Η Lamborghini Urus πάει τέζα παντού (+video)

Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως παρά τις δυσκολίες και τα αλλεπάλληλα lockdown σε όλο τον κόσμο, οι πωλήσεις επηρεάστηκαν σε πολύ μικρό βαθμό. Η Urus, για παράδειγμα, που καταλαμβάνει το 61% της συνολικής παραγωγής, έφτασε φέτος τις 10.000 μονάδες σε μόλις 2 χρόνια κυκλοφορίας. Μάλιστα, στο πρώτο εξάμηνο του 2020 είχαν ήδη διατεθεί 3.277 κομμάτια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, και εν αναμονή της ετήσιας απογραφής από τη Lamborghini, οι συνολικές πωλήσεις του ταχύτερου SUV στον πλανήτη θα πρέπει να κυμαίνονται σε περισσότερες από 6.000! Οπότε οι «Ταύροι» έχουν κάθε λόγο να προσμένουν το 2021 με περισσή αισιοδοξία.

Get it on Google Play Download on the App Store