Πήγαινε με 308 χλμ./ώρα με τη Mercedes του μπαμπά

Ο κορωνοϊός έχει αναδειχθεί στον καλύτερο διοργανωτή αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς πολλοί εκμεταλλεύονται τους άδειους δρόμους και κάνουν «πάρτι» στην άσφαλτο. Ένας 19χρονος στο Οντάριο του Καναδά είναι το πιο πρόσφατο συλληφθέν μέλος της «παρέας», καθώς πιάστηκε από τα ραντάρ της αστυνομίας να πηγαίνει με 308 χλμ./ώρα οδηγώντας την Mercedes-AMG C63 Coupe του πατέρα του!

Δείτε ακόμα: Ρεκόρ εν μέσω πανδημίας με Audi A8

Το όριο στο στο συγκεκριμένο σημείο είναι 110 χλμ./ώρα, κάτι που σημαίνει πως ο πιτσιρικάς πήγαινε σχεδόν με την τριπλάσια ταχύτητα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το γερμανικό κουπέ των 460 ίππων κατασχέθηκε. Παράλληλα, ο νεαρός έχασε το δίπλωμά του και βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες, επικίνδυνη οδήγηση και έκθεση τρίτων σε κίνδυνο. Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ένας συνομήλικος φίλος του.

Μάλιστα ο παραβάτης, πήρε κρυφά το αυτοκίνητο από το γκαράζ. Όπως δηλώνει ο αστυνομικός που θα παρακολουθήσουμε στο video, έμεινε άφωνος από το συμβάν καθώς αυτή είναι η υψηλότερη ταχύτητα που έχει δει σε δημόσιο δρόμο. «Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ανευθυνότητα και πραγματικά ελπίζω αυτό το άτομο να μην είναι σε θέση να οδηγήσει για πολύ καιρό ακόμα. Μπορεί να νομίζεις πως έχεις τον έλεγχο, μέχρι τη στιγμή που τον χάνεις. Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις. Είσαι τελειωμένος».

Διαβάστε επίσης: Πήγαινε με 309 χλμ./ώρα για να φάει πρωινό!

Σημειωτέον: το περιστατικό έλαβε χώρα παραμονές της Γιορτής της Μητέρας. Το καλύτερο δώρο τόσο για τη μάνα, όσο κυρίως τον πατέρα του 19χρονου…

Get it on Google Play Download on the App Store