Πήγαν διακοπές και το βρήκαν…«καλοκαιρινό»! (+video)

Είναι γνωστό τοις πάσι πως η περίοδος των διακοπών ισοδυναμεί με…Black Friday διαρκείας για τους κλέφτες. Είτε πρόκειται για ακίνητα, είτε για αυτοκίνητα.

Ένα ζευγάρι από την Ολλανδία υπήρξε μέρος της επώδυνης επιβεβαίωσης αυτής της συνθήκης, όταν πάρκαραν το VW Golf GTI τους στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και γυρίζοντας από το ταξίδι αναψυχής, το βρήκαν όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Εξωτερικά η κατάσταση μπορεί να μην προκαλεί «τρόμο», καθώς τα μόνα που λείπουν είναι τα φωτιστικά σώματα. Ζάντες –που αποτελούν τον συνηθέστερο στόχο- και κομμάτια του αμαξώματος βρίσκονται ακέραια στις θέσεις τους. Μέσα, όμως…

Δείτε ακόμα: Μικροί χουλιγκάνοι σπάνε 37 Toyota! (+video)

Έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ο Daniel van Keulen άνοιξε την πόρτα του λευκού GTI. Kαι έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του, αφού είδε πρώτα ότι είχε χάσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου του! Οι κλέφτες κυριολεκτικά ξεγύμνωσαν την καμπίνα των επιβατών, αφαιρώντας όλα τα καθίσματα, το τιμόνι, το σύστημα πολυμέσων, την ηχομόνωση, την επένδυση της οροφής ακόμα και την οθόνη του πίνακα οργάνων! Οι ολλανδικές αρχές αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον 20 παρόμοια περιστατικά, αποδίδοντας τις κλοπές σε σπείρα που δραστηριοποιείται στον χώρο της παράνομης διακίνησης ανταλλακτικών.

Διαβάστε επίσης: Πρόστιμο δυσοσμίας στα λεωφορεία της Ρουμανίας!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το προσωπικό του πάρκινγκ δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας η οποία τους συνέλαβε και τους ανακρίνει, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η δουλειά να έγινε «από μέσα».

https://www.facebook.com/raven.deruijsscher/videos/2118304718289945/

Get it on Google Play Download on the App Store